Vi forhandler

 

Vi er stolte over at repræsentere nogle af de største leverandører i verden.

Alle er nøje udvalgte brands, som vi har udset os til at levere kvalitetsprodukter, hvor design, brugervenlighed og pris går op i en højere enhed. 

 

     

Engelske Limbs & Things producerer simulations- og færdighedstrænere til inspirerende kompetence-

udvikling af sundhedspersonale og studerende. 

Scandidact er eneforhandler af Limbs & Things i Danmark, hvor bl.a. Prompt-serien er populær på jordemoderuddannelser og fødestuer.

Se et udvalg af produkterne her.

USA's førende leverandør af simulations- og manikin-

løsninger til træning og uddannelse af sundhedsfagligt personale.

Nasco Healthcare har med produktionen af anatomisk korrekte replika til interaktive simulationsdukker en stolt tradition for produkter i høj kvalitet, der er tilpasset underviserens behov og samtidig inspirerer til læring.

Se et udvalg af produkterne her.

Japans ledende producent af sundheds- og sygeplejesimulatorer, træningsmodeller og fantomer til ultralyd og radiologi siden 1948.

Scandidact fører en tæt kontakt og dialog med Kyoto Kagaku, og deltager bl.a. i træningsseminarer, som sikrer at vi kan vejlede og servicere vore kunder i de bedste investeringer.

Se et udvalg af produkterne her.

     
     

Scandidact er eneforhandler i Norden af de populære RealCare Baby® babysimulatorer fra Realityworks - markedets eneste datastyrede og trådløse babysimulator.

Se produkterne her.

Den tyske familievirksomhed Erler Zimmer producerer bl.a. naturtro håndmalede anatomiske modeller, der anses for nogle af de bedste i verden, og gør undervisningen i kroppens funktioner realistisk og nærværende.

Se et udvalg af produkterne her.

Japanske Sakamoto Model leverer færdighedstrænere og plejemanikiner i høj kvalitet. De er bl.a. kendt for deres realistiske Koraru-manikin til træning af basale plejefærdigheder.

Se et udvalg af produkterne her.

     
   

 

Britiske Adam,Rouilly har leveret færdighedstrænere, anatomiske modeller og plakater i over 100 år. I dag er de særligt kendt for at producere de popluære armmodeller til træning af IV-anlæggelse.

Se et udvalg af produkterne her. 

Danske mobilex er vores leverandør af kvalitetshjælpemidler som kørestole og rollatorer til undervisningsbrug.

Se et udvalg af produkterne her.

Norske Laerdal har siden 1960 produceret førstehjælpsdukker og patientsimulatorer. Hos Scandidact fører vi et stort udvalg af Laerdals simulatorer og færdighedstrænere.

Se et udvalg her.

   

 

Det internationale 3B Scientific er en af verdens største producenter af læringsmidler til sundhedsfagene, og leverer flere af Scandidacts færdighedstrænere og simlationsløsninger.

Se et udvalg af produkterne her.

 

Somso har håndproduceret nogle af markedets flotteste anatomiske modeller siden 1876 og gør det stadig.

Se et udvalg af produkterne her.

 

Kern har i 175 år produceret nogle af markedets bedste og mest præcise vægte.

Se et udvalg af produkterne her.

 

CLA_logo   

 

Koken har siden 1959 produceret færdighedstrænere og andre effekter til uddannelse af sundhedsfagligt personale. De er bl.a. kendt for deres kateterisationsmodeller.

Se et udvalg af prdukterne her.

Tyske CLA har siden 1971 produceret plejedukker, færdighedstrænere og anatomiske modeller.

Se et udvalg af produkterne her.