VI FORHANDLER

 

Vi er stolte over at kunne repræsentere nogle af de største leverandører i verden.

Alle er nøje udvalgte brands, som vi har udset os til at levere kvalitetsprodukter, hvor design, brugervenlighed og pris går op i en højere enhed. 

 

   

Engelske Limbs & Things producerer simulations- og færdighedstrænere til inspirerende kompetence-

udvikling af sundhedspersonale og studerende. 

Scandidact er eneforhandler af Limbs & Things i Danmark, hvor bl.a. Prompt-serien er populær på de jordemoderuddannelser og fødestuer.

USA's førende leverandør indenfor simulations- og manikin-løsninger til træning og uddannelse af sundhedsfagligt personale.

Nasco Healthcare har med produktionen af anatomisk korrekte replika til interaktive simulationsdukker en stolt tradiotion for produkter i høj kvalitet, der er tilpasset underviserens behov og samtidig inspirerer til læring.

Som forhandler af Nasco's egne respekterede brands, Life/form® og Simulaids, kan Scandidact levere og yde service på et enormt udvalg af produkter tilpasset de danske sundhedsuddannelser.

Japans ledende producent af sundheds- og sygeplejesimulatorer, træningsmodeller og fantomer til ultralyd og radiologi siden 1948.

Scandidact fører en tæt kontakt og dialog med Kyoto Kagaku, og deltager bl.a. i træningsseminarer, som sikrer at vi kan vejlede og servicere vore kunder udi de bedste investeringer.

   
   
Scandidact er eneforhandler i Norden af de populære RealCare Baby® babysimulatorer fra Realityworks - markedets eneste datastyrede og trådløse babysimulator. Den tyske familievirksomhed Erler Zimmer producerer bl.a. naturtro håndmalede anatomiske modeller, der anses for nogle af de bedste i verden, og gør undervisningen i kroppens funktioner realistisk og nærværende.Japanske Sakamoto Model leverer færdighedstrænere og plejemanikiner i høj kvalitet. De er bl.a. kendt for deres realistiske Koraru-manikin til træning af basale plejefærdigheder.
   
  

 

Britiske Adam,Rouilly har leveret færdighedstrænere, anatomiske modeller og plakater i over 100 år. I dag er de særligt kendt for at producere de popluære armmodeller til træning af IV-anlæggelse. 

Danske mobilex er vores leverandør af kvalitetshjælpemidler som kørestole og rollatorer til undervisningsbrug. Norske Laerdal har siden 1960 produceret førstehjælpsdukker og patientsimulatorer. Hos Scandidact fører vi et stort udvalg af Laerdals produkter. 
  

 

Det internationale 3B Scientific er en af verdens største producenter af læringsmidler til sundhedsfagene, og leverer flere af Scandidacts færdighedstrænere og simlationsløsninger.

Somso har håndproduceret nogle af markedets flotteste anatomiske modeller siden 1876 og gør det stadig. 175 år med nogle af markedets bedste og mest præcise vægte.

 

  
   
Koken har siden 1959 produceret færdighedstrænere og andre effekter til uddannelse af sundhedsfagligt personale. De er bl.a. kendt for deres kateterisationsmodeller.