Kateterisation

Hos Scandidact har vi et stort og bredt udvalg af færdighedstrænere til anlæggelse af kateter. Alle vores kateterisationstrænere er udviklet med henblik på at give en så realistisk træning som muligt og dermed understøtte kvalitetsudviklingen indenfor patientplejen ved kateterisation.

Det at få anlagt et kateter, kan for nogle patienter være en svær situation. Forat kunne skabe tryghed for patienten, er det essentielt at det sundhedspersonale der skal udføre proceduren, har de rette kompetencer. Simulationsbaseret træning giver sundhedspersonalet mulighed for at øve praktiske færdigheder og kompetencer i trygge rammer – også patientsikkerhedsmæssigt - inden mødet med patienten.

Ved at øve færdigheder inden mødet med patienten, kan vi sikre kvalitet og sikkerhed i patientforløbet og hjælpe patienten trygt og sikkert gennem proceduren. Dertil vil det at træne og øve korrekt anlæggelse af kateter samt kateterpleje, kunne mindske risikoen for kateterrelateret urinvejsinfektioner.

Hos Scandidact forhandler vi mange forskellige modeller der alle dækker forskellige træningsbehov.

Vi har f.eks. den simple anatomimodel, der giver et overblik over de anatomiske forhold, og hvor der kan trænes og udøves hygiejne procedure, katetertrænere hvor det er muligt at simulere forstørret prostata og dermed forsnævring af urinrør, eller de mere avancerede modeller med mulighed for f.eks. at træne anlæggelse af uretral kateter, suprapubisk kateter, sårpleje og IM-injektioner.

Nogle af vores modeller er designet med nedre torso og kan dermed lejres i en seng, andre modeller er mindre og egner sig til at stå på et bord.

Vi har både mandlige og kvindelige modeller, så hvis der kun er behov for at træne anlæggelse af kateter på et køn, er det også en mulighed. Flere af vores katetertrænere kommer også i sæt med udskiftelige genitalier, hvor det er muligt at træne både på mand og kvinde på samme model.

Vores katerisationstrænere dækker dermed mange forskellige behov.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 48

Faldende orden
Side
pr. side