Mobilex kørestol 'Marlin'

Varenummer :
SKU54
Kun %1 tilbage
Pris fra 4.376,25  DKK inkl. moms 3.501,00  DKK

Populær kørestol med luftgummihjul for øget komfort og fleksible armlæn, der gør det nemmere at sætte sig.

  • Dag-til-dag levering på alle lagervarer
  • Gratis returnering
  • Fast lav pris på fragt. Fra 50 DKK

Her får du en god kørestol, som på trods af prisen har mange af de funktioner og fordele, som normalt kun findes på langt dyrere modeller. 

Kørestolen er bygget med en robust, sølvfarvet stålramme, som giver en solid konstruktion. Selve sædet, ryglænet og armlænet er sort. 

Kan nemt klappes sammen
En særlig fordel ved denne kørestol er, at den nemt kan klappes sammen. Hjulene er på 24", og kan ligeledes nemt klikkes af og transporteres løst. 
Det betyder, at du nemt kan tage den med - og i sammenklappet tilstand kan den endda være i langt de fleste personbilers bagagerum. 

Luftgummihjul giver ekstra stødabsorbering
Hvor mange kørestole som standard kommer med dæk i massivt gummi, får du på denne kørestol desuden luftgummihjul. Det gør den behagelig at køre med, da luftgummidæk giver en væsentligt højere stødabsorbering end massive dæk. Det betyder altså, at småsten og andre ujævnheder ikke mærkes nær så meget som på andre kørestole.

Gode, komfortable skubbehåndtag
De to skubbehåndtag er udformet på en måde der gør dem nemme og behagelige at holde ved. Det er nemt for en ledsager at få et godt tag når kørestolen skal skubbes/køres. 

Fleksible armlæn gør det nemt at sætte sig
Kørestolens to armlæn kan vippes væk, så du også kan sætte dig sidelæns ned på stolen. Det er blandt andet en fordel, hvis du for eksempel skal flytte dig fra en seng eller en almindelig stol og over i kørestolen. 

Begge armlæn kan desuden reguleres i højden ved brug af den medfølgende umbraco-nøgle. Benstøtterne kan ligeledes drejes ud til siderne for at gøre det lettere at sætte sig. 

Vælg mellem fire forskellige bredder
Vi kan levere kørestolen i tre forskellige bredder. For at finde den rette bredde skal du sætte dig på en almindelig stol, og tage armene ned langs siden.

Bredden på kørestolen skal cirka passe til afstanden mellem ydersiden af dine arme, eventuelt en smule mindre. Den mest solgte model er kørestolen på 44 cm.

Marlin, varenummer 271240 271244 271248
Siddebredde 40 cm. 44 cm. 48 cm.
Siddedybde 42 cm. 42 cm. 42 cm.
Siddehøjde 46-52 cm. 46-52 cm. 46-52 cm.
Udvendig bredde 60,3 cm. 64,3 cm. 68,3 cm.
Vægt 19,9 kg. 20,2 kg. 20,8 kg.
Maks. brugervægt 150 kg 150 kg 150 kg
Pris eks. moms 2.399 kr. 2.399 kr. 2.399 kr.