Lungemodeller ryger/ikke-ryger

Varenummer :
ScN 3802
6.468,75  DKK inkl. moms 5.175,00  DKK

Ægte konserverede svinelunger - en sund lunge og en "rygerlunge", der er efterbehandlet med kul. Ved korrekt behandling kan denne luksusmodel anvendes igen og igen.

  • Dag-til-dag levering på alle lagervarer
  • Gratis returnering
  • Fast lav pris på fragt. Fra 50 DKK

Ægte konserverede svinelunger, til at illustrere udseendet af et par menneskelunger - en sund og en "rygerlunge", der er efterbehandlet med kul. Den normale lunge er lyserød og elastisk - luften åndes let ind og ud. Rygerlungen indeholder kræftvæv, er sej og fyldes ikke så let.

Modellerne illustrerer meget flot forskellen på rygerlunger og ikke-rygerlunger mht. lungekapacitet og lungevævets eftergivelighed.

Med dette system kan du sammenligne ventilation af begge sæt lunger samtidigt, eller vælge at lukke en af de øverste ventiler og oppuste kun ét sæt lunger.

Sættet indeholder også et tværsnit af en frysetørret lunge til at studere arterier, vener, bronchioler, alveoler og bronchier.

Dette kit indeholder:
1 inflationsstativ
2 drypbakker
1 pumpe
2 par genanvendelige lunger
1 sektion af frysetørret lunge
1 lærervejledning

OBS:

Det er MEGET vigtigt at lungerne opbevares i de medfølgende beholdere og væsken deri, når de ikke er i brug
Lungerne må IKKE komme i berøring med vand og må kun berøres med handsker - selv få dråber vand/bakterier fra berøring vil kunne sætte en nedbrydningsproces i gang.