Om Scandidact

Scandidact er i dag en moderne virksomhed med tre forretningsområder. Vore kunder er primært i Danmark, men vi eksportere også vore produkter globalt. Vort mål er og har altid været at levere og servicere kvalitetsprodukter, hvor design og brugervenlighed går op i en højere enhed. Vi er hele tiden på udkig efter nye produkter, der kan komplimentere vore nuværende. Derfor har du en ide eller produkt der kunne være interessant, så Kontakt os.
<br> <br>
<a href="/biologi" title="Biologi - Natur/Teknik">Biologi - Natur/Teknik</a>: Scandidact har siden 1969 været aktør på dette marked og hvor vi sælger til det offentlige, industri, men også til private.
<br> <br>
<a href="/bioscience" title="Bioscience">Bioscience</a>: Dette forretningsområde kom til i 1972, hvor vi sælger forskningsudstyr til det offentlige, samt førende Danske virksomheder.
<br> <br>
<a href="/sundhed" title="Sundhed">Sundhed</a>: Er det nyeste område som blev etableret i 2002. Her er kernekompentencen anatomiske modeller og simulatorer der afsættes inden for det offentlige samt industri.
<br> <br>
<strong>Lidt historie.</strong><br>
Scandidact blev etableret i 1969 af konservator Ole Nielsen, og beskætigede sig med salg af undervisningsmaterialer - primært til biologi - på alle niveauer fra børnehaveklasse til gymnasium, til tekniske skoler, naturskoler, hospitaler og universiteter, samt private virksomheder.
Han drev virksomheden med succes og overdrog i maj 2011 sit livsværk til nye ejere.