Sensor Turbiditetsmåler

Varenummer :
TRB-BTA
2.233,75  DKK inkl. moms 1.787,00  DKK

Turbiditetssensor til måling af turbiditeten klarheden af ferskvands- og saltvandsprøver og derved bestemme vandets kvalitet.

Dens lille, slanke design og enkle opsætning gør den nem at bruge på indsamlingsstedet eller i klasseværelset.

  • Dag-til-dag levering på alle lagervarer
  • Gratis returnering
  • Fast lav pris på fragt. Fra 50 DKK

Måling af turbiditet er en vigtig test af vandkvalitet: drikkevand – spildevandsovervågning – industrivand og meget mere. 

Turbiditet defineres som nedsat gennemsigtighed i vand forårsaget af kolloider og suspenderet stof. Turbiditet er populært sagt uklarhed i vand, men det er meget sjældent, at det kan ses med det blotte øje, da det drejer sig om meget fine partikler. Mineraler, organiske stoffer og bakterier kan give forhøjet turbiditet.

Turbiditetssensoren fra Vernier måler turbiditeten af ​​ferskvands- eller havvandsprøver i NTU (Nephelometric Turbidity Units, standardenheden, der bruges af de fleste vandindsamlingsbureauer og organisationer). 

Udover vandkvalitetsundersøgelser kan den også bruges til at overvåge bundfaldsdannelse eller alge- og gærpopulationer i kemi- og biologiklasser. Turbiditetssensoren inkluderer en 100 NTU-standard til hurtig kalibrering og en glaskuvette til din vandprøve.

Specifikationer:

  • Rækkevidde: 0 to 200 NTU
  • Typisk opløsning: 0.25 NTU
  • Nøjagtighed: ±2 NTU foraflæsninger under 25 NTU og ±5% på aflæsninger over 25 NTU
  • LED bølgelængde: 890 nm

Inkluderer: turbiditetssensor, 100 NTU turbidity standard (inkl. sikkerhedsdatablad på engelsk) og en tom glaskuvette (flere kan tilkøbes, varenr. TRB-BOT). 

Anvendes med LabQuest, LabQuest 2 og LabQuest 3.