Landmåling/kartografi

Hvis du som geografiunderviser mangler noget udstyr til dine elever og dit klasseværelse, er du kommet til det rigtige sted. Hos Scandidact tilbyder vi et udvalg af forskellige produkter til landmåling og kartografi, som kan være brugbart i din geografiundervisning. Tag et kig på vores udvalg af undervisningsmateriale til din undervisning nedenfor.

Vis som Gitter Liste

13 produkter

Faldende orden
pr. side

Stort udvalg af undervisningsmateriale til landmåling og kartografi

Landmåling og kartografi går ofte hånd-i-hånd når det kommer til undervisningen af disse emner. Udarbejdelsen af kort, også kaldet kartografi, indebærer fastlæggelse af mål og målgrupper, udvælgelse og systematisering af data, fastlæggelse af den grafiske præsentation, og selvfølgelig tegning af kortet. Landmåling er en teknik til opmålingen af jordoverfladen, hvad end der er til beregning af arealer, måling af afstande eller andet.

Vores udvalg af produkter fungerer særdeles godt til undervisningsbrug i forskellige institutioner helt fra de mindre klasser i folkeskolen til elever på gymnasiet eller på længerevarende uddannelser. Hvis dine elever skal til at lære om kartografi og landmåling, har Scandidact både Danmarkskort, globusser med lys i, kortmålere, stereobriller og meget andet udstyr til formålet.

Hvis du står og mangler noget udstyr til geografiundervisningen, så tag et kig på vores store udvalg af undervisningsmaterialer her på siden. Hvis du har nogle spørgsmål, kan du nemt tage fat i vores online support, og vi tilbyder desuden gratis returnering.