Geologi

Det er både essentielt og fascinerende at studere vores klodes geologiske sammensætning, og hvordan denne har udviklet sig gennem tiden. Hos Scandidact finder du alt det geologi-udstyr du kan få brug for til undervisning i geovidenskaberne som geografi, geofysik og geologi.
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 44

Faldende orden
Side
pr. side

Undervisningsmateriale til geologi

Hos Scandidact har vi et stort sortiment af undervisningsmateriale til geologi, så dine elever kan få geologien helt tæt på. Vi har mange forskellige modeller, som fungerer godt til en mere visuel gennemgang af geologien, og derudover har vi mange forskellige sten- og mineralsamlinger samt testkits til at undersøge disse sten og mineraler med. Vi har også et udvalg af bøger og samlede klassesæt, og endda flere forskellige, spændende simulationssæt og eksperimenter.

 

Hvad er geologi?

Geologi er, i korte træk, den videnskab der beskriver jordens opbygning og udvikling så vel som livets udvikling. Det vil sige, at man igennem eksempelvis feltobservationer kan undersøge forskellige bjergarter, sammenstille disse i et geologisk kort, og endda tage prøver af de forskellige bjergarter til nærmere laboratorieanalyse.

Der findes mange grunddiscipliner, som bygger op omkring geologi. Bl.a. omhandler stratigrafi aldersrelationer imellem bjergarter og geologiske hændelsesforløb, hvor mineralogi omhandler bjergarternes mineraler og petrografi beskriver bjergarternes mineralogiske sammensætning og tekstur.

Der er mange forskellige discipliner at gribe fat i, og står du og mangler noget udstyr til geografiundervisningen, så kan du tage et kig på vores store udvalg af undervisningsmaterialer her på siden. Hvis du har nogle spørgsmål, kan du nemt tage fat i vores online support i chatten, eller på telefonen. Ud over, at du nemt kan få fat i os ved eventuelle spørgsmål, tilbyder vi desuden også gratis returnering.