Forsøg - vand

Vil du gerne kunne lave spændende vandforsøg i skolens naturfagstimer? Det er svært at gøre fysiske og biologiske aspekter ved vand nærværende uden det rette udstyr, men det kan du få her hos Scandidact. Vi har samlet vores mange specialiserede og didaktiske produkter til forsøg med vand her på siden. Tag et kig og mon ikke, der er lige det, du var på jagt efter?

Vis som Gitter Liste

29 produkter

Faldende orden
pr. side

Lav forsøg med vand, der forundrer

Vand er kilde til mange vigtige naturfaglige erkendelser, og derfor er det også oplagt at lave praktiske forsøg med vand i naturfag. Vi kan levere et væld af forskellige typer udstyr, lige fra hydroponiske havesystemer til bølgemaskiner og meget mere. Udstyr til vandforsøg skal være bygget rigtig godt, så systemerne fungerer igen og igen, og uden læk eller andre uhensigtsmæssige hændelser. Det lever vores didaktiske vandforsøgsudstyr op til, og det er nøje udvalgt hos vores leverandører med netop det in mente.

Vand er kilde til mange, gode forsøg

Der er utroligt mange muligheder, hvis du gerne vil lave forløb, der sætter fokus på vand. Det kan være havstrømme, såsom Grønlandspumpen, der arbejdes med, eller testkit til måling af saltvand. Eller hvad med et plantelaboratorium? Mulighederne er ganske mange, og vi håber, at du vil blive inspireret til nye forløb, når du ser vores udstyr til vandforsøg igennem.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores varer, så svarer vi hjertens gerne på dine spørgsmål. Vi har mange års erfaring med didaktisk udstyr, så vi ved, hvad vi taler om. Vi glæder os til at hjælpe dig, med at få det helt rette udstyr til forsøg med vand i hus.

Har du besluttet dig for hvilke varer, du gerne vil bestille, så kan du blot gå til kassen. Det tager kun et øjeblik at bestille i webshoppen, og så klarer vi en hurtig forsendelse derefter.