Naturgeografi

Produkter til geografiundervisning

Undervisning i naturgeografi og geovidenskab kræver ofte at teorien udføres i praksis eller studeres i livagtige modeller, for at læringen rigtigt hænger ved. Geografilærere i alle institutioner kan her finde produkter, som kan hjælpe med at gøre undervisningen levende. Flere produkter inkluderer lærervejledninger, opgaver og teori, som gør det nemt at tilrettelægge og udføre din undervisning.

Lav forsøg og analyser, undersøg vandets og stenenes kredsløb, studer træringe, lav en grønlandspumpe, studer en geotop, landskabstyper, jordforhold, pladetektonik, bølger og tsunamier, klima, miljø, havstrømme eller lær verden at kende på landkort eller glober.

Mulighederne er mange - vi står klar til at hjælpe og er med dig hele vejen. Gå derfor trygt på opdagelse og find inspiration til en spændende undervisning, som dine elever vil huske dig for. Mangler du en vare eller har du spørgsmål til et specifikt produkt, så kontakt os gerne på chatten eller på telefon +45 4913 9333.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 280

Faldende orden
Side
pr. side

I naturgeografiundervisningen beskæftiger man sig ofte med jordens grundlæggende naturprocesser og naturforhold, samt disses betydning for menneskets levevilkår.

Denne læring kan nemt være lidt tung og uoverskuelig for eleverne, hvorfor det kan være fordelagtigt at udføre teorien i praksis. Hos Scandidact fører vi et stort antal produkter til at give elever i enhver institution muligheden for at studere livagtige modeller samt udføre diverse forsøg og analyser. Flere af vores produkter inkluderer lærervejledninger, opgaver og teori, som gør det nemt at tilrettelægge og udføre din undervisning.


Produkter til geografiundervisningen

Du kan hos Scandidact finde et bredt sortiment af undervisningsmateriale til geografiundervisningen. Hvis dine elever skal indsamle deres egne objekter, tilbyder vi flere forskellige typer indsamlingsglas, lupper, vandsigter, net, og meget andet. Men vi sælger desuden også materialeprøver, stensamlinger, mineralsæt og meget andet til de elever, som blot skal undersøge materialer, som allerede er indsamlede.

Derudover fører vi flere forskellige målingsapparater, modeller, bøger, stjernekikkerter, større eksperimenter, og meget andet, som kan berige dine elevers undervisning. Hos Scandidact kan du derfor med sikkerhed finde noget spændende udstyr til at gøre naturgeografiundervisningen spænde og lærerig for dine elever.

Hvis du står og mangler noget udstyr til geografiundervisningen, så tag et kig på vores store udvalg af undervisningsmaterialer her på siden. Hvis du har nogle spørgsmål, kan du nemt tage fat i vores online support, og vi tilbyder desuden gratis returnering.