Forrige
Vælg variant (13)
Næste

Lupper

Står du og mangler lupper til undervisningen? Her på siden finder du en række forskellige lupper, der blandt andet vil kunne indgå i undervisningssituationer, og gøre det nemt for dine elever at se insekter med mere, på tæt hold. Køb de lupper, som du står og mangler, lige her.

Vis som Gitter Liste

14 produkter

Faldende orden
pr. side

En god lup

Når du skal formidle i naturfag eller biologi, så er en god lup til formålet ofte det vigtigste stykke udstyr. Afhængigt af hvilken type undersøgelse, som du gerne vil foretage med eleverne, så vil forskellige typer lup være velegnet. Se nærmere på vores udvalg, og bestil de lupper hjem, som du kommer til at mangle. Vores lupper er af høj kvalitet, og er i mange tilfælde direkte designet med undervisning in mente.

Find lupper her

En lup, som passer perfekt til situationen, inddrager eleverne, og skaber dybde i undervisningen. Vi har mange års erfaring og ekspertise med salg af udstyr til undervisning, så du kan trygt og roligt benytte os, når du skal finde en lup til din egen undervisning. Vi minder desuden om, at vi tilbyder hurtig levering, og gratis returnering, hvis nu du fortryder købet. Vi står også klar til at besvare dine spørgsmål, på telefon eller per mail.