Mikroskoper hos Scandidact

Når eleverne kigger i et mikroskop er det en helt ny verden der åbner sig, som de ikke tidligere kendte til. Mulighederne for hvad der kan undersøges er praktisk talt ubegrænset. Små dyr og plantedele, celler eller bakterier bliver visualiseret helt anderledes, når eleverne sætter øjet til mikroskopet. Mikroskoper er altid med til at skabe nysgerrighed og gøre undervisningen inspirerende og dynamisk for eleverne og mikroskoper er derfor en god måde til at få bedre resultater i undervisningen ved at styrke indlæring og forståelse.

Køb jeres mikroskop hos Scandidact til biologi, forskning, undervisning, til skoler eller højere læreanstalter både for private samt industrielle formål. Vi har modeller til både begyndere samt mere erfarne og professionelle brugere.

Vi tilbyder også en række lettere mobile alternativer til et mikroskop, såsom vandkikkerter, foldelupper og kikkerter, som er uundværlige til udflugter og eksklusioner.

Vi udvælger altid solide mikroskoper i den bedste kvalitet og med gode optiske egenskaber, så du altid er sikret et godt produkt uanset, hvilket mikroskop du vælger.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 82

Faldende orden
Side
pr. side