Mikropipette, IKA, laboratoriepræcision

Varenummer :
SKU295
Kun %1 tilbage
Pris fra 1.413,12  DKK inkl. moms 1.130,50  DKK Regulær pris 2.018,75  DKK inkl. moms

Med en IKA -pipette får du pålidelig og præcis samarbejdspartner.
For en forbedret ergonomi, leveres pipetten med tre udskiftelige håndtag i forskellige former og materialer. Valget af det rigtige håndtag til netop din hånd betyder, at pipetten kan tilpasses dine individuelle behov. Farvekodning forenkler valget af den rigtige pipette. Den slagfaste, UV - og kemisk resistente koniske spids sikrer pålidelig måling. Komfortabel og hurtig justering af pipetteringsvolumen med en hånd. Den indstillede volumen kan til enhver tid aflæses i displayet.

 

  • Dag-til-dag levering på alle lagervarer
  • Gratis returnering
  • Fast lav pris på fragt. Fra 50 DKK

Vedligeholdelsesvenlig, processikker og let at rengøre
Regelmæssig rengøring og vedligeholdelse af pipetten garanterer en lang levetid for produktet. Volumenenheden med stempel og tætning kan udskiftes fuldstændigt med få håndbevægelser. Den lige så enkle samling anerkendes hørbart ved et klik og er dermed processikker.

Justering sikkert og uden brug af værktøj
Hvis du registrerer afvigelser inden for kalibrering, skal pipetten generelt justeres. Værktøjer er ikke nødvendige til justering af IKA PETTE. Brugeren sparer dermed værdifuld tid i at lede efter det rigtige værktøj. Pipetten er efterfølgende sikret mod utilsigtet justering.

Dokumentation og overvågning
Anskaffelse, dokumentation og overvågning af udstyr og processer er af stor betydning i de fleste laboratorier. Serienummer kan scannes fra en QR -kode på huset let og uden overførselsfejl. Serienummeret og pipetten er således unikt forbundet.

Kan autoklaveres ved 121 ° C
IKA pipetter er ideelle valg til varme- og højtrykssterilisering. Takket være den enkle konstruktion kan pipetten rengøres og autoklaveres enten fuldstændigt eller i demonteret tilstand.