PCR-maskiner

Giv dine elever en konkret adgang til at arbejde med PCR (Polymerase Chain Reaction), ved hjælp af en PCR-maskine. Her på siden finder du PCR-udstyr, der er særligt designet til undervisningsbrug, og som derfor er lige til at gå til.

Filtrer
Vis som Gitter Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side

En PCR-maskine til undervisning

Opkopiering af DNA via en PCR-proces er en meget anvendt og udbredt teknik inden for molekylærbiologi, og det er derfor fantastisk at kunne involvere dine elever i arbejdet med PCR i undervisningen. En PCR-maskine gør dette muligt, og især når PCR-maskinen er tilpasset og forenklet med undervisning for øje. Med PCR kan du skabe millioner af kopier af så lidt som én enkelt DNA-streng, og det er brugbart i mange forskellige henseender.

PCR-maskiner til kopiering af DNA

I Scandidact har vi mange års erfaring med at finde og sælge det bedste didaktiske udstyr til undervisning på alle niveauer. Du kan derfor stole på, at de PCR-maskiner vi sælger, er særligt velegnede til undervisning, og er af en høj og holdbar kvalitet. Vi sætter en dyd i hastig forsendelse, så vi tilbyder levering fra dag til dag, samt gratis returnering, hvis nu du finder ud af, at du har gjort et fejlkøb.