Magnetomrørere / rysteapparater

En magnetomrører kan bruges til mange formål inden for både undervisning og i professionelle laboratorier. Derfor finder du naturligvis et stort udvalg af magnetomrørere her hos Scandidact, hvor vi har stor erfaring med at levere professionelle produkter til naturvidenskaben.

Vis som Gitter Liste

15 produkter

Faldende orden
pr. side

Magnetomrører med varme


Magnetomrører omrører væske i eksempelvis en glaskolbe eller laboratorieglas. Omrøringen sker ved hjælp af en lille magnet. Her hos Scandidact finder du både magnetomrørere med og uden varme, så du får de rette betingelser til netop dit arbejde i laboratoriet. Varmepladerne sørger for at opbevare indholdet, mens det omrøres, som kan være yderst praktisk. 

Magnetomrører med mange funktioner 


Hos Scandidact finder du altid et stort udvalg af magnetomrørere. Her kan du ikke blot vælge mellem magnetomrørere med eller uden varme, for de moderne magnetomrørere kommer også med et væld af andre praktiske funktioner, så du har rig mulighed for at købe et produkt, der vil gøre netop dit arbejde nemmere. Du finder eksempelvis magnetomrører i sortimentet, hvor du kan omrøre flere glas på én gang. 

Køb din nye magnetomrører online i dag


Hvis du mangler en professionel magnetomrører til undervisning eller laboratoriet, kan du finde den lige her på siden. Hos Scandidact har vi altid et stort lager af magnetomrørere i høj kvalitet, som kan bruges i mange forskellige sammenhænge til både simple blandingsopgaver og kørsel af høj kapacitet.