Laboratorievægte

Når diverse elementer skal vejes i laboratoriet, har du brug for en laboratorievægt, der er udviklet til formålet. Derfor finder du naturligvis et stort udvalg af laboratorievægte her hos Scandidact. Kig med her på siden og gå på opdagelse blandt vores store udvalg af laboratorievægte, og find det tilbehør, du skal bruge.

Vis som Gitter Liste

21 produkter

Faldende orden
pr. side

Præcisionsvægte til mange formål

En laboratorievægt kaldes også for en præcisionsvægt, netop fordi den kan levere meget præcise resultater. Her på siden finder du præcisionsvægte, som kan måle meget små forskelle i vægt, hvor de bedste modeller kan veje helt ned til små brøkdele af et gram.

Den store præcision er afgørende i mange forskellige sammenhænge, når du eksempelvis skal veje kemiske stoffer eller andre elementer, hvor der skal være helt styr på vægten af ingredienserne.

Laboratorievægte i høj kvalitet

Her hos Scandidact forhandler vi kun laboratorievægte i høj kvalitet. Her er du sikret stor præcision hver gang, så du kan stole på, at din vægt leverer rigtige målinger i selv de helt små vægtintervaller.

Vores vægte er udviklet til professionel brug, hvorfor du ikke skal tøve med at vælge en af laboratorievægtene her på siden til dit laboratorium. Her får du kvalitet over hele linjen, og du får et produkt, der kan holde til at blive brugt hver dag mange år fremover.

Stort udvalg af laboratorievægte og tilbehør

Her på siden finder du altid et stort udvalg af forskellige laboratorievægte. Vi har vægte fra flere producenter i forskellige prisklasser.

Du finder også vægte med forskellige funktioner og kapacitet, så du altid har rig mulighed for at finde lige netop den laboratorievægt, der passer til dine behov. Vælg også mellem vægte i forskellige størrelser, hvor du bl.a. kan finde en praktisk lommevægt, der er nem at have med på farten.

Vi forhandler bl.a. et stort udvalg af de populære Kern laboratorievægte, der ofte vælges på grund af deres nemme betjening og høje kvalitet.

Vi forhandler også alt det, du skal bruge af tilbehør til din laboratorievægt. Det kan eksempelvis være vejeskåle eller kalibreringsvægte, som sørger for gøre arbejdet nemmere for dig.

Hvilken laboratorievægt skal du vælge?

Når du skal købe en ny laboratorievægt, skal du først og fremmest tænke på, hvad dine behov er. Du skal kigge på, hvor stor præcision, du har behov for, da nogle af vores laboratorievægte har en præcision på 0,1 gram, mens andre vægte har en præcision på ned til 0,01 gram. Du skal også kigge den anden vej og afgøre, hvor stor kapacitet vægten skal have. Nogle vægte kan kun veje op til 500 gram, mens andre vægte kan veje flere kilo.

Ligeledes er det værd at overveje fleksibiliteten, da nogle vægte er store, mens andre nemt kan tages med i felten eller ud af laboratoriet til andre formål.

Du skal også tage stilling til, hvor avanceret din laboratorievægt skal være. Her på siden finder du alt fra simple begyndermodeller til mere avancerede modeller, der kommer med mange funktioner, som er brugbare i det professionelle laboratorium.

Mulighederne er mange, og det er derfor altid en god idé at overveje dine behov og sætte dig ind i de forskellige produkter blandt vores udvalg. På den måde kan du bedst vælge en model, der passer til dig. Vi hjælper dig naturligvis gerne på rette vej.

Køb laboratorievægte online i dag

Her hos Scandidact finder du altid et stort udvalg af vægte med stor præcision og i høj kvalitet, som kan levere lige netop det, du forventer i både professionelle laboratorier og undervisningslokaler.


Er du i tvivl om dit valg af laboratorievægte, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os på tlf. +45 49 13 93 33 eller skrive en mail til [email protected]. Så vil vi vejlede dig bedst muligt i forbindelse med dit køb.