Laboratorievægte

Hos Scandidact fører vi et bredt udvalg af laboratorievægte samt tilbehør og hertil, der inkluderer adaptere, kalibreringsvægte og vejeskåle. Da vores udvalg er bredt kan det være udfordrende at vælge den korrekte vægt til sit formål, så derfor sidder vi altid klar ved tasterne for at tilbyde online support, skulle du få brug for vejledning i vores produkter.

Filtrer
Filtrer efter
Vis som Gitter Liste

21 produkter

Faldende orden
pr. side

Laboratorievægte til alle videnskabelige formål

Alle de laboratorievægte, vi fører på hjemmesiden, måler helt utroligt præcis og har et vejeinterval på 0,1g. Laboratorievægtene kommer med forskellige kapaciteter, som man skal holde sig for øje, når man køber en vægt. Til uddannelsesmæssig brug i laboratorium kan det derfor være godt med flere forskellige vægte således, at man måler præcist – hver gang.

Vores Kern laboratorievægte er ofte et populært valg, da disse meget nemt betjenes og har et let aflæseligt display. Samtidig er vejepladen samt hele vægten nem at rengøre, og derfor bruges denne vægt ofte i uddannelsesmæssigt regi. Vi anbefaler, at man tilkøber vejeskåle som er ideelle til dispensering og opbevaring af materiale og stoffer, der skal vejes. På webshoppen fører vi også lommevægte, som indeholder integrerede lommeregnere, der er meget praktiske at have med i felten eller på farten, man bevæger sig ud af laboratoriet.