Reagensglasstativer - olign.

Mangler naturfagslokalet gode reagensglasstativer? Et godt og robust reagensglasstativ er et must, når du og dine elever skal arbejde med reagensglas. Med stativet på plads kan I trygt og sikkert udføre laboratorieforsøgene, og nemt placere reagensglassene i stativ, når de ikke benyttes.

Vis som Gitter Liste

4 produkter

Faldende orden
pr. side

Nye reagensglasstativer

Et biologi- eller naturfagslokale har ofte lidt for gammelt udstyr, men hvis de gamle sager begynder at blive kronisk beskidte eller decideret defekte, så er det vigtigt at få udskiftet dem. Det gælder ikke mindst reagensglasstativer, der gerne skulle sikre en god opbevaring af reagensglassene, og være med til at holde hygiejnen på et højt niveau. I vores udvalg af reagensglasstativer finder du flere forskellige modeller, der er velegnede til en række forskellige opgaver.

Nye stativer til nye reagensglas

Selvom et stativ som oftest holder længere end selve reagensglassene, så er der også et naturligt slid på stativerne i et undervisningslokale. Se nærmere på vores udvalg af reagensglasstativer, og udvælg dig dem, som du og dine elever har brug for. Du finder både kuvetteholdere, tørrestativer og stativer til kulturglas med mere. Vores udstyr er af høj kvalitet, og velegnet til brug i undervisningsøjemed, så du kan med fordel udstyre naturfagslokalet med stativer til reagensglas fra vores sortiment.