Reagensglas

Mangler du reagensglas til laboratoriet? I naturfaglig undervisning bruges reagensglas til en bred vifte af formål, dog særligt ved kemiske forsøg til opbevaring eller observation af forskellige kemikalier. Kemi og reagensglas hører uadskilleligt sammen, og derfor bør du som naturfaglig underviser altid have rigeligt med reagensglas til rådighed.

Her på Scandidact.dk kan du købe reagensglas i forskellige mængder. Vi har både store og små reagensglas til salg, og er du desuden på udkig efter billige reagensglas, så har du fundet den helt rette side.

Vis som Gitter Liste

11 produkter

Faldende orden
pr. side

Reagensglas til kemi

Når vi snakker undervisning i kemi, er reagensglas ofte et uundværligt element. Reagensglas er designet til at opbevare kemikalier under kemiske forsøg. De bruges først og fremmest til at blande og udføre kemiske reaktioner med små mængder af væsker eller faste stoffer, men derudover er de også optimale til både varmebehandling, observation og transport af kemiske stoffer.

 

Velegnede til kemiske reaktioner og varmebehandling

Reagensglas er velegnede til at udføre kemiske reaktioner og blande forskellige stoffer. Eleverne kan kombinere forskellige kemikalier i reagensglassene for at observere og studere de kemiske ændringer, der finder sted. Reagensglas kan modstå moderat varme og kan bruges til opvarmning og varmebehandling af prøver, for eksempel ved hjælp af bunsenbrænder eller vandbad.

 

Observation og transport af kemiske stoffer

Reagensglasset er også et praktisk observationsværktøj. Med reagensglas kan eleverne både udføre deres forsøg sikkert og redeligt og samtidig få fuldt indblik i den kemiske proces ved at observere forsøget gennem klart glas på nært hold. På den måde kan elever få en mere håndgribelig forståelse for kemiske reaktioner, vækst og øvrig adfærd.

 

Find dine billige reagensglas her

Hos Scandidact tilbyder vi billige reagensglas i både små og store mængder. I vores udvalg kan du vælge mellem reagensglas med og uden krave. Ved at vælge reagensglas med krave får dine elever bedre kontrol og stabilitet, hvilket mindsker risikoen for uheld. På den anden side er reagensglas uden krave eller centrifugeglas typisk bedre til blanding og intensiv omrøring.

 

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål angående reagensglas eller andre af vores produkter, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi har altid en dygtig medarbejder siddende klar til at vejlede og rådgive på tlf. +45 49 13 93 33 eller [email protected].