Pipetter til naturfag

Mangler skolen eller laboratoriet nye pipetter? Vi har et stort udvalg af pipetter af høj kvalitet, der er velegnede til både undervisningssituationer og praktiske forsøg. Du kan finde et væld af forskellige typer pipetter, lige fra små målepipetter til pipetter med gummibold med mere. Kast et blik på vores udvalg og se, om der ikke en eller flere velegnede pipetter til dit formål.

Vis som Gitter Liste

8 produkter

Faldende orden
pr. side

Et naturfagslokale har brug for pipetter

I skolens naturfagslokale er der uvægerligt brug for pipetter, så eleverne kan få mulighed for at lave praktiske forsøg med væsker i små og præcise mængder. Den rette størrelse pipette er afgørende for, hvorvidt forsøgene er succesfulde, og samtidig skal kvaliteten af pipetterne være helt i orden. Det har vi forståelse for i Scandidact, da vi har mange års erfaring med salg af didaktisk, fagligt udstyr til skoler. Køb skolens pipetter her og vid dig sikker på, at materiellet er i orden.

Pipetter til didaktisk og professionel brug

Når dine elever skal lære at benytte en pipette korrekt, så er det essentielt, at udstyret er let at gå til og robust i sin kvalitet. Eleverne skal så vidt muligt stifte bekendtskab med pipetter og andet udstyr, som kan findes i et professionelt laboratorium. Det giver sikkerhed for dels at det, de lærer, kan anvendes senere hen i arbejdslivet, men frem for alt at de ikke hindres i deres læring, fordi pipetterne ikke er til at bruge.

Bestil pipetter til skolen her

Du kan med få klik få bestilt alle de pipetter hjem, som din skoles naturfagslokale har behov for. Tag et grundigt kig på de forskellige pipetter, så du og dine kollegaer kan få alle de relevante typer bestilt hjem på en gang. Hvis du har nogle spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os med dit ærinde.