Forrige
Vælg variant (3)
Næste

Kolber

Har du nok kolber i laboratoriet eller skolens naturfagslokaler? Her på siden kan du se vores udvalg af glaskolber igennem, og med få klik bestille de kolber hjem, som du står og mangler. Vores glaskolber er af stabil og stærk kvalitet, så du kan roligt bestille det antal kolber, som du leder efter.

Vis som Gitter Liste

5 produkter

Faldende orden
pr. side

Glaskolber

Kolber er et uundværligt stykke basisudstyr, som ikke bare er nødvendigt til en lang række forsøg, men som også er let at fordele ud på mange elever. Det er derfor fornuftigt at have et ordentligt lager af kolber, så forsøgene kan afvikles af så mange elever som muligt. Vores glaskolber er velegnede til undervisningssituationer, samt til forsøg i laboratoriet. Kig derfor mulighederne på siden igennem, og udvælg dig de kolber, som vi skal levere til dig.

Køb dine kolber her

Vi har mange års erfaring i salg af udstyr til undervisningssammenhæng. Vi ved derfor hvilken kvalitet, som du har behov for. En professionel kvalitet, som laboratorierne ligeledes efterspørger. Det gør, at vi kun har gode produkter til salg, herunder vores glaskolber. Bestil derfor dine glaskolber hjem allerede i dag, og se frem til hurtig levering, og mulighed for gratis returnering, hvis du får behov for det.