Forrige
Vælg variant (1)
Næste

Bunsenbrænder

Er du på udkig efter en ny bunsenbrænder? Bunsenbrændere anvendes i laboratorier og i uddannelsesmæssig sammenhæng til at producere en kontrolleret flamme til forskellige formål, herunder opvarmning, sterilisering, afbrænding og kemiske reaktioner.

Her på Scandidact.dk kan du købe bunsenbrændere med gas af høj kvalitet, der lever op til alle gældende sikkerhedskrav. Vores bunsenbrændere er udstyret med både nåleventil og stophane, og derudover er de desuden godkendt i henhold til DIN-norm 30665.

Vis som Gitter Liste

3 produkter

Faldende orden
pr. side

Bunsenbrænder til naturfaglig undervisning

Bunsenbrændere bruges til en række formål i naturfaglig undervisning. Typisk anvendes en bunsenbrænder med gas til forsøg, hvor kemikalier eller opløsninger opvarmes for at skabe en kemisk reaktion, som eleverne kan observere. Derudover kan en bunsenbrænder også bruges til sterilisering, afbrænding og glasarbejde samt demonstrationer af blandt andet termodynamik, forbrænding og flammetyper.

 

Opvarmning, fordampning og meget mere

Ved hjælp af gas skaber bunsenbrændere en effektiv varmekilde, som er ideel til hurtig opvarmning under kontrollerede forhold. Med en bunsenbrænder kan eleverne producere en kontrolleret flamme med høj temperatur, som er velegnet til naturfaglige opvarmningsformål, såsom fordampning, destillation eller opvarmning af reaktioner.

 

Kontrolleret flamme til naturfaglige forsøg

Når bunsenbrænderen er tændt, kan brugeren kontrollere flammens styrke ved at justere gastilførslen og luftspjældet. Bunsenbrænderen producerer normalt en blå flamme, der er karakteriseret ved sin høje temperatur. Ved at justere luftindtaget kan eleverne lave en mere iltfattig eller iltmættet flamme afhængig af det ønskede formål, f.eks. en blå, varm flamme eller en gul, svag flamme.

 

Køb bunsenbrænder med gas og høj sikkerhed her

Hos Scandidact tilbyder vi en række forskellige bunsenbrændere med gas, og uanset om du søger en bunsenbrænder til bygas eller flaskegas, så finder du den helt rette model til opgaven her på siden. Vi har mange års erfaring med salg af udstyr til naturfaglig undervisning, og alle vores bunsenbrændere er velegnede til naturfagslokalet. Vores bunsenbrændere adskiller sig ved, at de alle er godkendt i henhold til DIN-norm 30665, som indebærer:

  • Nåleventil og stophanen muliggør kun en gasregulering mellem minimum- og maksimum-positionen. Det er ikke muligt at stoppe gasforsyningen totalt.
  • Når nåleventilen eller stophanen er slukket, vil en lille flamme fortsat brænde. På den måde tvinges brugeren til at stoppe bunsenbrænderen ved hjælp af den specificerede centrale stophane. Bunsenbrændere med justerbar pilotflamme er derimod ikke tilladt.

 

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål angående bunsenbrændere eller andre af vores produkter, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi har altid en dygtig medarbejder siddende klar til at vejlede og rådgive på tlf. +45 49 13 93 33 eller [email protected].