Bunsenbrænder

Alle vore bunsenbrænderne overholder dansk lovgivning. Din sikkerhed for at du trygt kan tilsluttet din brænder. Vore laboratoriebrændere er desuden godkendt i henhold til DIN-norm 30665 som adskiller sig ved følgende egenskaber.

  • Nåleventil og stophanen muliggør kun en gasregulering mellem minimum og maksimal position. Det er ikke muligt at stoppe gasforsyningen totalt.
  • En lille flamme brænder fortsat, selvom nåleventilen eller stophanen er slukket. På den måde tvinges brugeren til at stoppe laboratoriebrændere ved hjælp af den specificerede centrale stophane. Laboratoriebrændere med justerbar pilotflamme er ikke tilladt.
Vis som Gitter Liste

3 produkter

Faldende orden
pr. side

Bunsenbrændere med gas

Uanset om du leder efter en bunsenbrænder til bygas eller til flaskegas, så kan du finde en model til dit behov, lige her på siden. Vi har mange års erfaring i forhandling af udstyr til især undervisningssituationer, og vores bunsenbrændere er derfor også velegnede til naturfagslokalet og lignende. Se vores sortiment igennem og føl dig fri til at stille spørgsmål af enhver art. Du kan fange os på mail eller på telefonen.

Køb din bunsenbrænder her

En bunsenbrænder, der også kaldes en laboratoriebrænder, kan man ikke gå på kompromis med, da sikkerheden og brugervenligheden er nødt til at være i top. Vores bunsenbrændere er udvalgt efter disse kriterier, og er naturligvis godkendt efter dansk lovgivning. Du kan derfor roligt udvælge dig det antal bunsenbrændere, som du har brug for, og bestille dem hjem her fra siden. Vi kan tilbyde dig dag-til-dag-levering og gratis returnering, hvis du skulle få det behov.