Pipettespidser

Leder du efter nye pipettespidser til laboratoriet? Arbejdes der med mikropipetter i dit laboratorie, så er det rigtig smart altid at sørge for, at I ikke løber tør for pipettespidser.

Her hos Scandidact har vi flere slags pipettespidser at vælge imellem med forskellige kvaliteter. Men hvad er vigtigt at vide, før du køber pipettespidser? Læs med her og få et kort overblik.

Vis som Gitter Liste

3 produkter

Faldende orden
pr. side

Hvilke pipettespidser har du brug for?

Pipettespidser kommer i flere størrelser og med forskellige egenskaber. Derfor er det vigtigt at vælge pipettespidser, der for det første er kompatible med laboratoriets mikropipetter, og som for det andet har et passende volumen, der giver mening ift. det tiltænkte arbejde.

Foruden kompatibilitet og volumen er det også fornuftigt at forholde dig til:

  1. Materiale: Pipettespidser fremstilles typisk af forskellige typer plastik, hvoraf nogle typer er mere hensigtsmæssige end andre til specifikke prøver. Vælg derfor pipettespidser i et materiale, der er passende til den type væske, der arbejdes med.
  2. Sterilitet: Sterile pipettespidser er ikke altid nødvendige. Ofte er det nok, at de er rene og fri for f.eks. nukleaser og ATP. Vælg derfor pipettespidser, der er pakket ved automatiske processer og pakket i forseglet emballage. Hvis der er brug for fuld sterilitet, er det også muligt at købe sterile pipettespidser.  
  3. Miljøvenlighed: Er genbrug og miljøvenlighed en prioritet, så er det muligt at vælge pipettespidser pakket i refill-bakker frem for pipettespidser pakket direkte i kasser.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål angående vores pipettespidser eller andre af vores produkter? Vi har altid en dygtig medarbejder siddende klar til at hjælpe dig på tlf. +45 49 13 93 33 eller [email protected].