Deluxe børnekranium, 14 dele - til avancerede studier

Varenummer :
ScER4810
5.290,00  DKK inkl. moms 4.232,00  DKK

Denne kraniemodel er en afstøbning af et børnekranium børns og viser alle anatomiske strukturer i detaljer. Udviklet til studerende inden for anatomi, medicin, kirurgi, ØNH -medicin, oftalmologi og tandpleje. Kraniet er præcist skåret og forbundet med metal og magnetiske forbindelser.

  • Dag-til-dag levering på alle lagervarer
  • Gratis returnering
  • Fast lav pris på fragt. Fra 50 DKK

Toppen af ​​kraniet er åben og aftagelig. Og dermed kan der iagttages sinus sagittalis, sinus transversus og sinus sigmoideus samt meninges som er malet. Bunden af ​​kraniet er skæret sagittalt på en sådan måde, at snittet løber gennem en sigteplade på den ene side og et andet snit med det samme plan gennem den anden sigteplade på ethmoidbenet, der efterlader Christa galli og den vinkelrette plade, samt hele næseseptum intakt. Strukturerne i den forreste, midterste og bageste fossa er let tilgængelige. Man kan se næsehulen, turbinatet, skillevæggen og nasopharynx direkte. Næseseptum kan fjernes fra de omgivende knoglestrukturer. Den aftagelige temporale knogle viser en komplet ekstern hørekanal.

Overkæben og underkæben viser tændernes strukturer, rødderne, den benede kant af den alveolære proces samt tandnerver og kar. Maxillary sinus kan åbnes ved at fjerne en klap. Tænderne, herunder de permanente tænder, der stadig er indlejret i knoglen, kan gøres tilgængelige ved at fjerne en knogleklap.

Anslået alder: 3 år