Centrifuge

Det er vigtigt at vælge det rigtige centrifugerør til en bestemt prøve, da forskellige typer centrifugerør er beregnet til forskellige formål. Nogle centrifugerør er designet til at modstå høje hastigheder og centrifugalkræfter, mens andre er mere velegnede til lavere hastigheder og mindre kræfter.

Find dine centrifugerør i høj kvalitet lige her på siden. Vi har samlet en række forskellige størrelser og typer af centrifugerør, så du kan få bestilt de centrifugerør hjem, som du og din undervisningsinstitution eller laboratorie kommer til at mangle i den kommende tid.

Vis som Gitter Liste

6 produkter

Faldende orden
pr. side

Find mini-centrifuger til din undervisning i vores store udvalg 

Du kan finde Mikro-centrifuger i vores sortiment, der er designet til små prøver, typisk 0,2 ml til 2 ml, eller vores lidt større mini-centrifuger med en prøvekapacitet på op til 50 ml. 

Mini-centrifuger er nyttige værktøjer i undervisningsinstitutioner inden for biologi, kemi og andre naturvidenskabelige fag. Mini-centrifuger bruges ofte til eksperimenter, hvor mindre mængder af prøver skal adskilles og forarbejdes. 

I forhold til hvilke hastigheder, centrifugerørene tåler, er det vigtigt at bemærke, at det afhænger af størrelsen på centrifugerørene. Generelt vil mindre rør kunne nå højere hastigheder end større rør, da det kræver mindre kraft at rotere dem. Hastigheden afhænger af den specifikke centrifuge og rotor, der anvendes. Generelt kan mikrocentrifuger nå hastigheder på op til omkring 20.000 g eller mere, mens minicentrifuger typisk kan nå hastigheder på op til omkring 4.000 g.

Centrifugerør til forsøg

Det er vigtigt at have gode centrifugerør af høj kvalitet på lager, så et forsøg eller en demonstration kan forløbe som planlagt. Det betyder også at have de rette typer i korrekte størrelser. Hvis du kan se, at lageret er ved at blive tømt, så kan du glæde dig over, at vi har dag til dag-levering. Du kan altså modtage de centrifugerør, som du mangler, inden for ganske kort tid.

Find dine centrifugerør her

I Scandidact er vi til for at levere didaktiske materialer til undervisning på alle slags undervisningsinstitutioner. Hvis din skole har brug for centrifugerør, så er vi det helt rette sted at handle. Vores produkter er solide og holdbare og, i mange tilfælde, særligt tiltænkt undervisning. Får du købt de forkerte centrifugerør hjem, så tilbyder vi gratis returnering. 

Tag derfor roligt et kig i vores udvalg, og køb de centrifugerør, som du leder efter.