Centrifugerør

Find dine centrifugerør i høj kvalitet lige her på siden. Vi har samlet en række forskellige størrelser og typer af centrifugerør, så du kan få bestilt de centrifugerør hjem, som du og din undervisningsinstitution eller laboratorie kommer til at mangle i den kommende tid.

Vis som Gitter Liste

6 produkter

Faldende orden
pr. side

Centrifugerør til forsøg

Det er vigtigt at have gode centrifugerør af høj kvalitet på lager, så et forsøg eller en demonstration kan forløbe som planlagt. Det betyder også at have de rette typer i korrekte størrelser. Hvis du kan se, at lageret er ved at blive tømt, så kan du glæde dig over, at vi har dag-til dag levering. Du kan altså modtage de centrifugerør, som du mangler, inden for ganske kort tid.

Find dine centrifugerør her

I Scandidact er vi til for at levere didaktiske materialer til undervisning på alle slags undervisningsinstitutioner. Hvis din skole har brug for centrifugerør, så er vi derfor det helt rette sted at handle. Vores produkter er solide og holdbare, og i mange tilfælde særligt tiltænkt undervisning. Hvis du får købt de forkerte centrifugerør hjem, så tilbyder vi gratis returnering. Tag derfor roligt et kig i vores udvalg, og køb de centrifugerør, som du leder efter.