Periodiske systemer

Har du brug for et ark med det periodiske system til skolen eller institutionen? Her kan du finde nye periodiske systemer i flere forskellige størrelser og formater til undervisningen. Du kan derfor finde lige den udgave af dette hjælpemiddel, som dine elever skal bruge. Vores periodiske systemer er alle på dansk.

Vis som Gitter Liste

5 produkter

Faldende orden
pr. side

Hvad er det periodiske system?

Det periodiske system indeholder de vigtigste oplysninger om vores grundstoffer på dansk, og er derfor et godt værktøj til at give eleverne et hurtigt overblik over grundstofferne. Vores periodiske system er et enkelt og pædagogisk stykke udstyr, som gør det nemmere for lærere at forklare de mange forskellige grundstoffer, som eleverne skal lære om i kemiundervisningen.

Vores forskellige størrelser gør det nemt at udstyre eleverne med det system, som passer bedst i undervisningen. De kan fås som magnet, så de bl.a. kan anvendes på et whiteboard, men kan også fås som A4-ark, så de er nemme for eleverne at håndtere ude i klassen. Derudover kan du også købe det periodiske system som plastdug, som kan hænges op over en tavle eller lægges på gulvet grundet den store størrelse.