Molekylesæt

Find skolens nye molekylesæt her. Et molekylesæt er et fantastisk enkelt og pædagogisk stykke udstyr, som gør det nemt at forklare opbygningen af molekyler. Et biokemisk eller magnetisk molekylebyggesæt kan hjælpe dig og dine elever i undervisningen og med forståelsen.

Vis som Gitter Liste

2 produkter

Faldende orden
pr. side

Et pædagogisk molekylesæt

Er skolens molekylesæt blevet gamle og slidte? Der mangler måske enkeltdele, eller de er begyndt at gå i stykker? I så fald er det måske på tide at investere i en række nye molekylesæt, så eleverne kan få mest muligt ud af undervisningen i molekylernes struktur. Velfungerende udstyr er vigtigt for glæden ved både at undervise og at blive undervist, og et nyt molekylesæt vil holde i mange år. 

Et molekylesæt af god kvalitet

Vores molekylesæt er lavet til at blive brugt, vendt og drejet. Det er kvalitetsmaterialer, som du og dine kolleger vil kunne benytte til mange undervisningsgange, så det er et køb, som er godt givet ud. Hvis du har nogle spørgsmål til vores molekylesæt, eller andre af vores produkter, så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så du kan få sikret den bedste undervisning, med gode og motiverende materialer.