Forrige
Vælg variant (17)
Næste

Kemikalier

Hos Scandidact kan du købe en væld af kemikalier, som er gode til brug i fysik –eller kemiundervisningen. Vi fører kun kemikalier til brug af virksomheder eller institutioner med et gyldigt CVR-/EAN nummer, da vi vægter sikkerhed og forsvarlig anvendelse af vores produkter højt. Hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os, vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål.
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 62

Faldende orden
Side
pr. side

Hvad kan man bruge kemikalier til?

Vi fører Kaliumiodid, Svovlsyre, Kobbersulfat og Ethanol for blot at nævne nogle få kemikalier til videnskabelig brug. Herunder har vi lavet en liste med de ting, man kan fremstille ved hjælp af nogle af vores kemikalier:

Svovlsyre: bruges til fremstilling af et væld af andre stoffer såsom vaskemidler, lægemidler, plast og kunstfibre.

Kaliumiodid: dette kemiske salt har både tekniske anvendelser men bruges også i medicin og kosttilskud af iod.

Kobbersulfat: dette kobberholdige salt bruges ofte i kemiundervisning i skoleregi til fremstilling af blå krystaller og er særdeles interessant for elever at arbejde med i sikre og forsvarlige rammer af et laboratorium.

Ethanol: omtales i daglig tale som husholdningssprit er bruges dermed hyppigt i både private hjem og offentlig regi. Ethanol bruges til pletfjerning, rensning af elektronik samt pudsning af spejle, vinduer eller armaturer.