Pipetter

Gode og velegnede pipetter er vigtige redskaber i laboratoriet eller undervisningslokalet, hvor der undervises i kemi eller naturfag. Her på siden finder du et bredt udvalg af pipetter til forskellige formål, fra dråbepipetter til målepipetter samt fuldpipetter og pipetter med bold. Udstyr af høj kvalitet og præcision, til arbejdet med væsker.

Vis som Gitter Liste

10 produkter

Faldende orden
pr. side

Pipetter til skole og undervisning

En pipette er sjovt og intuitivt at benytte for de fleste elever, og det er derfor et godt udgangspunkt for praktisk undervisning med væsker. Eleverne kan nemt tage del i forsøgsarbejdet, og fornemmer betydningen af præcision og omtanke. Udstyr skolens naturfags- eller kemilokale med gode pipetter fra vores udvalg, så dine elever kan arbejde med velfungerende udstyr af professionel kvalitet

Flere typer pipetter

For at kunne bruge en pipette på tilfredsstillende måde, så skal den være tilpasset til opgaven. Derfor har vi sørget for at have en palet af forskellige pipetter på lager, så du kan bestille netop den type pipette, som du og din skole eller laboratorium har brug for. Du finder eksempelvis fuldpipetter i forskellige størrelser, samt pipetter med bold, og hætter til pipetter. Hvis du har spørgsmål, så er vores online support klar til at hjælpe dig, så du kan få bestilt de rette pipetter hjem.