H2GP Sprint Brintbil klassesæt

Varenummer :
RESK03
18.975,00  DKK inkl. moms 15.180,00  DKK

Slip innovation løs med den hurtigste brintbil i skala 1:20 i verden.

H2GP SPRINT Brintbil klassesæt er din komplette klasseværelsesløsning, der giver 12-24 elever mulighed for at dykke ned i brintbilernes spændende verden. Ved at bruge de seks medfølgende brændselscelle brintbiler vil dine elever arbejde i teams for at designe den hurtigst mulige bil, før de tester deres køretøjer på træningsbanen.

Klasseværelsespakken indeholder også en unik kode for at få adgang til vores fulde SPRINT-læseplan i 12 måneder (engelsk), som lærer eleverne det grundlæggende i brint, brændselscelle-elektriske systemer, fysik og dataindsamling og -evaluering. Efter de 12 måneder kan læseplanen tilkøbes, hvis det ønskes  (varenr. RESK03C) - det er dog ikke nødvendigt for at bruge sættet.

  • Dag-til-dag levering på alle lagervarer
  • Gratis returnering
  • Fast lav pris på fragt. Fra 50 DKK

Trin 1) BYG

Eleverne samler H2GP Sprint brintbilen selv, hvilket giver dem mulighed for at forstå, hvilken rolle hver komponent spiller. De forbereder selv komponenter som slanger, brinttank, batteripakke og elektrolysator. Når disse er på plads, kan eleverne skabe deres helt egen brint og bruge dette til at generere elektricitet til at drive bilens motor.

Til sidst samler eleverne chassiset og forbinder hjul, dæk, brændselscelle, motor og brintgastank til bilen. Efter at komponenterne er samlet, kan de teste deres egen unikke brintdrevne bil!

Trin 2) RACE

Endelig er det tid til at køre! Studerende vil naturligvis gerne køre mod hinanden, men det innovative SPRINT Curriculum giver en struktur, der kombinerer væddeløb med yderligere læring.

H2GP SPRINT brintbiler bruger realtidsdata til løbende at analysere det optimale gearforhold, vægtfordeling, smøring og position af motorer i en søgen efter at skabe den hurtigst mulige bil. Læreplanen giver dem digitale værktøjer til at plotte løbstider og visualisere banetid og informere om de yderligere ændringer, eleverne foretager på deres biler.

Trin 3) INNOVATION

Nu hvor eleverne har alle værktøjerne til at ændre deres brintdrevne bil, er de frie til at følge deres fantasi og lave den hurtigst mulige bil. Dette omfatter redesign af bilchassiset ved hjælp af Computer-Aided Design (CAD) eller fremstilling af deres eget unikke bilkarosseri.

Ved at bruge den viden og de færdigheder, de fik fra den tidligere del af læseplanen, bliver eleverne nu designere, producenter og producenter af deres egne unikke brintbiler.

 

Klassesættet består af en kode til 12 måneders H2GP SPRINT Læseplan og 6 brintbilspakker, der hver indeholder:

1 x 1.5W hydrogen brændselscelle
1 x PEM elektrolyser
1 x chassis sæt (med chassis, akselholder, 2x slangeholder, 2 x motor og tankholder, central holder)
2 X AA batteriholder + bananstik
1x 1.2 V elektrisk motor
1 x renseventil
1x brændselstank
2 x 7cm aksel
4 x gummidæk
4 x hjul (Inkl. hjul 50-8, hjul 42-16, hjul 44-14, hjul 48-10)
2 x cylindrisk gear (8 og 10)
1 x 45cm silikoneslange
1 x hvid ventilklemme
1 x grøn han-ventil
1 x grøn hun-ventil
1 x 5ml sprøjte
1 x elektrolyseplade