H2GP Sprint Brintbil kit

Varenummer :
RESK031
3.500,00  DKK inkl. moms 2.800,00  DKK

Slip innovation løs med den hurtigste brintbil i skala 1:20 i verden.

Vores H2GP Sprint brintbilssæt indeholder alt, hvad eleverne har brug for for at skabe deres egen brint, før de bruger det til at drive deres lynhurtige SPRINT brintbil. Når eleverne har stiftet bekendtskab med teknologien, skal de opmuntres til at skabe og bygge deres egen bil fra bunden og derefter bruge brændstofcellen og motoren til at drive den.

  • Dag-til-dag levering på alle lagervarer
  • Gratis returnering
  • Fast lav pris på fragt. Fra 50 DKK

Trin 1) BYG

Eleverne samler H2GP Sprint brintbilen selv, hvilket giver dem mulighed for at forstå, hvilken rolle hver komponent spiller. De forbereder selv komponenter som slanger, brinttank, batteripakke og elektrolysator. Når disse er på plads, kan eleverne skabe deres helt egen brint og bruge dette til at generere elektricitet til at drive bilens motor.

Til sidst samler eleverne chassiset og forbinder hjul, dæk, brændselscelle, motor og brintgastank til bilen. Efter at komponenterne er samlet, kan de teste deres egen unikke brintdrevne bil!

Trin 2) RACE

Endelig er det tid til at køre! Studerende vil naturligvis gerne køre mod hinanden, men det innovative SPRINT Curriculum giver en struktur, der kombinerer væddeløb med yderligere læring.

H2GP SPRINT brintbiler bruger realtidsdata til løbende at analysere det optimale gearforhold, vægtfordeling, smøring og position af motorer i en søgen efter at skabe den hurtigst mulige bil. Læreplanen giver dem digitale værktøjer til at plotte løbstider og visualisere banetid og informere om de yderligere ændringer, eleverne foretager på deres biler.

Trin 3) INNOVATION

Nu hvor eleverne har alle værktøjerne til at ændre deres brintdrevne bil, er de frie til at følge deres fantasi og lave den hurtigst mulige bil. Dette omfatter redesign af bilchassiset ved hjælp af Computer-Aided Design (CAD) eller fremstilling af deres eget unikke bilkarosseri.

Ved at bruge den viden og de færdigheder, de fik fra den tidligere del af læseplanen, bliver eleverne nu designere, producenter og producenter af deres egne unikke brintbiler.

 

Sættet indeholder:

1 x 1.5W hydrogen brændselscelle
1 x PEM elektrolyser
1 x chassis sæt (med chassis, akselholder, 2x slangeholder, 2 x motor og tankholder, central holder)
2 X AA batteriholder + bananstik
1x 1.2 V elektrisk motor
1 x renseventil
1x brændselstank
2 x 7cm aksel
4 x gummidæk
4 x hjul (Inkl. hjul 50-8, hjul 42-16, hjul 44-14, hjul 48-10)
2 x cylindrisk gear (8 og 10)
1 x 45cm silikoneslange
1 x hvid ventilklemme
1 x grøn han-ventil
1 x grøn hun-ventil
1 x 5ml sprøjte
1 x elektrolyseplade