Oscilloskoper

Er det tid til at udskifte skolens gamle oscilloskoper? Et digitalt oscilloskop er et grundlæggende stykke udstyr, som synliggør elektriske impulser. En trofast følgesvend i skolens naturfaglige lokaler, som du kan købe i en moderne udgave, lige her på siden.

Vis som Gitter Liste

2 produkter

Faldende orden
pr. side

Digitalt oscilloskop

Synes du at skolens eller laboratoriets gamle oscilloskoper virker udaterede eller svingende i deres ydelse? Så er det måske på tide med et nyt og digitalt oscilloskop, som byder på høj detaljegrad og brugervenlighed. Selvom oscilloskopet er et stykke udstyr, som har mange år på bagen, så er der forskel på et gammelt og et nyt oscilloskop. Se nærmere på vores digitale oscilloskop her på siden, og bestil hjem i ro og mag. Du vil kunne se frem til at skulle arbejde med et glimrende oscilloskop, i de næste mange år.

Køb oscilloskoper her

Med vores mange års erfaring inden for salg af udstyr til særligt undervisningssituationer, så ved vi hvad et oscilloskop til undervisning skal kunne. Du kan derfor stole på vores ekspertise, og bestille dit digitale oscilloskop hos os. Hvis du har nogle spørgsmål, så er du naturligvis velkommen til at skrive eller ringe. Og husk, at vi tilbyder dag-til-dag-levering og gratis returnering, hvis du fortryder købet.