Spektralanalyse

Du kan finde dit udstyr til spektralanalyse her på siden. Vi har et stort udvalg af spektralrør, til analyse af gas- eller kviksølvdamp. Du finder også en spektralrørsholder i vores sortiment til spektralanalyse, så dit spektralanalyseudstyr kan blive fuldt opdateret.

Vis som Gitter Liste

3 produkter

Faldende orden
pr. side

Praktisk spektralanalyse

Det er ligetil at foretage en spektralanalyse med kombinationen af en spektralrørsholder og et passende spektralrør. Vores spektralrør har en høj luminans, som gør det til et godt didaktisk stykke udstyr. Foretag spektralanalyse med gasarter som neon, klor eller brint og giv dine elever eller studerende en håndgribelig forståelse af spektralanalysen. Du kan se nærmere på vores forskellige spektralrør, med de forskellige gasarter samt kviksølv vi kan tilbyde. Tag også et kig på vores spektralrørsholder, hvis du har brug for en moderne model.

Dit udstyr til spektralanalyse 

I Scandidact er vi eksperter i udstyr til undervisningssammenhæng, og du kan derfor med fordel købe dit nye udstyr til spektralanalyse hos os. Vi garanterer for kvaliteten, og vi står desuden til rådighed, hvis har brug for at få afklaret nogle spørgsmål inden bestilling.

Med godt udstyr til spektralanalyse kan du anskueliggøre hvordan man måler små stofmængder og hvordan man kan skelne stoffer fra hinanden. Det er en fundamental disciplin, som er et berigende element i undervisningen.