Flagermusdetektor D500X

Varenummer :
421677
26.190,00  DKK inkl. moms 20.952,00  DKK

Flagermusdetektor til professionelt brug. Ultralydscanning/optageenhed beregnet til langsigtet, uovervåget registrering af flagermus opkald. I modsætning til andre ekspansion flagermusdetektorer, registreres hele spektret ultralyd i realtid med næsten ingen forsinkelse mellem optagelserne. Optageren er udstyret med ikke mindre end fire slots til CF-kort, som typisk gør det muligt at efterlade enheden i området i mere end en måned. Udløser system der automatisk starte optagelsen.

  • Dag-til-dag levering på alle lagervarer
  • Gratis returnering
  • Fast lav pris på fragt. Fra 50 DKK

Optagelængden kan vælges i trin fra 0,3 op til 20 sekunder. For ikke at fylde kortet for hurtigt på steder med høj aktivitet, kan en forsinkelse mellem to optagelser anvendes. Optageren fungere normalt i en energibesparende tilstand med ingen pre-trigger (dvs. optagelsen starter som lyden overstiger den valgte tærskelværdi), men både før og efter-trigger-funktioner er tilgængelige i standard (ikke energibesparende ) modeOptagelserne gemmes som wav filer.

Leveres i et robust aluminiumshus, til beskyttelse af vejerlig.

Forskelligt tilbehør er til rådighed, såsom en ekstern mikrofon med forlængerledning op til 100 m og en blød beskyttelse tilfældet med kroge til at hænge enheden i f.eks. et træ.

 

Hvordan virker en flagermusdetektor? Læs mere under Dokumenter.