Flagermus, USB ultralydsmikrofon U256

Varenummer :
422150
3.122,50  DKK inkl. moms 2.498,00  DKK

Denne USB-mikrofon sætter ny standard med sin fremragende følsomhed og lave støj på trods af sin lille størrelse. Det hele er placeret i et slankt og slidstærkt aluminiumskabinet. Enheden har et lavt strømforbrug der sammenholdt med den attraktive pris har gjort modellen yderst populær.

Mikrofonen identificeres som standard lydoptagelsesenhed på Windows, OS X, Android, iOS og Linux. På samme måde er den kompatibel med de mest almindelige lydoptagelsesprogrammer og -apps. Kompatibel med BatSound og BatSound Touch software. Øvrig anbefalet software til de forskellige operativsystemer inkluderer Audacity (Windows, macOS, Linux), Ultrasonic Analyzer (iOS) og Bat Recorder (Android).

Kontroller venligst hardware/software -kompatibiliteten, og at 256 kHz optagelse understøttes. Visse smartphones/tablets-især low-end-enheder har vist sig ikke at understøtte USB-lyd ved 256 kHz.

USB -stikket på enheden sættes direkte i et USB Micro B-stik og bliver en lille og bærbar optageenhed. For at tilslutte enheden med andre typer USB-stik eller når pladsbegrænsninger gør det svært at tilslutte direkte til USB-stikket, kan der bruges et forlængerkabel og/eller en adapter. Sådanne kabler og adaptere skal være af typen OTG.

OBS: Det afbillede smartphone og softwaren medfølger ikke.

  • Dag-til-dag levering på alle lagervarer
  • Gratis returnering
  • Fast lav pris på fragt. Fra 50 DKK

Specifikationer:

Optagelsesformat: 256 kHz/16 bit

Frekvensområde: 1 - 128 kHz 

Anti-aliasing filter: Ja

Strøm forbrug: 26 mA

Mål: 43 x 35 x 13 mm

Vægt: 25 g

 

Hvordan virker en flagermusdetektor? Læs mere under Dokumenter.