Enhanced/Drug-Affected Ready-or-Not Tot® - Light Female

  • Køb 5 for 5.775,75  DKK inkl. moms 4.620,60  DKK pr. styk og spar 10%
Varenummer :
ScN 20522
6.417,50  DKK inkl. moms 5.134,00  DKK

Denne færdighedstræner, simulerer en baby der skal passes og plejes som ”en rigtig” baby. Et godt værktøj til at give kommende forældre et indblik i, hvordan livet vil ændre sig når baby kommer. Vil også kunne benyttes i forbindelse med undervisning i børnemishandling og omsorgssvigt. Dukken kan yderligere benyttes i forbindelse med en rusmiddelforebyggende indsats og som en generel teenagegraviditets/prævention forebyggelse. 

  • Dag-til-dag levering på alle lagervarer
  • Gratis returnering
  • Fast lav pris på fragt. Fra 50 DKK

Denne færdighedstræner, simulerer en baby der skal passes og plejes som ”en rigtig” baby.

Den er et godt værktøj til at give kommende forældre et indblik i hvordan livet vil ændre sig når baby kommer og vil også kunne benyttes i forbindelse med undervisning i børnemishandling og omsorgssvigt og hvad man skal gøre når en forælder eller omsorgsgiver føler de mister kontrollen.

Dukken kan yderligere benyttes i forbindelse med en rusmiddelforebyggende indsats og som en generel teenagegraviditets/prævention forebyggelse. Det er den første dukke til at simulere en babys varierende behov.

Dukkens funktionerne omfatter b.la.:

Hver dukke er både en rusmiddelforebyggende baby og en teenagegraviditetsforebyggende baby med 4 programmer. Der tilbydes 3 forskellige pasningsprogrammer der simulerer ”normale” pasningsbehov, hvor baby signalerer behov for pleje 25-27 gange på et 48 timers program.

Dertil er der et fjerde plejeprogram der simulerer en rusmiddel - påvirket babys pasningsbehov. Denne baby har en mere skinger og irritabel gråd, og gråden varer ca. 30 sekunder længere. Dette program kræver pleje 31 gange i stedet for 25, i en 48 timers periode.

Dukken er programmeret til at græde når den er sulten, har brug for at bøvse, har brug for bleskift, ønsker opmærksomhed, er blevet misbrugt -tabt rystet etc, eller er placeret forkert. For at dukken stopper med at græde, er det nødvendigt at finde ud af årsagen. Når dukken modtager passende og rette pleje, vil den f.eks. bøvse eller sige en lille lyd.

Dukken har bøjelig nakkefunktion der gør det muligt at lære at støtte en babys hoved korrekt. Det er muligt at træne vurdering af former for misbrug som f.ek. at kunne skelne mellem ”shaken-baby syndrom” og andre former for misbrug.

Dukke i nyfødt størrelse repræsenterer en baby af en teenager mor – ca. 2,5 kg. og 51 cm lang.

 

Med denne færdighedstræner er det muligt

  • At træne forældrerollen
  • At træne pasning af baby samt træne pasning af baby født af en mor der har benyttet rusmidler i graviditeten