Energiboksen

Varenummer :
FCJJ40
14.065,00  DKK inkl. moms 11.252,00  DKK

Boks fyldt med vedvarende grøn energi, der giver en komplet forståelse af, hvordan brændselscelle-teknologi interagerer med vedvarende energikilder for at skabe et helt bæredygtigt elnet.

Solenergi, vindenergi, kinetisk energi fra en håndsving og en demonstration af en superkondensators utrolige lagringspotentiale.

Inkl. dansk øvelsesvejledning (kun hos Scandidact!)

  • Dag-til-dag levering på alle lagervarer
  • Gratis returnering
  • Fast lav pris på fragt. Fra 50 DKK

Boks fyldt med vedvarende energi, der giver en komplet forståelse af, hvordan brændselscelle-teknologi interagerer med vedvarende energikilder for at skabe et helt bæredygtigt elnet. Solenergi, vindenergi, kinetisk energi fra en håndsving og en demonstration af en superkondensators utrolige lagringspotentiale.

Inkluderer lærervejledning, elevvejledning og aktivitetsguide (alle på engelsk) til kemi, fysik og naturfag.

Derudover DANSK øvelsesvejledning til Fysik/Kemi på hhv. folkeskole- og gymnasie-niveau. Vejledningen er udviklet af Scandidact med teori, arbejdsspørgsmål, læreplan og lærerdel med forberedelse etc. 

Der er en række brændselsceller at sammenligne: PEM-brændselscelle, saltvandsbrændselscellen og en direkte ethanolbrændselscelle. Utallige eksperimenter, så mange videnskabelige principper på arbejdspladsen og masser af plads til kreativitet. Du skal bruge en brintkilde som Hydrofill Pro for at oplade den medfølgende Hydrostik Pro-patron med brint.

  • Fuld PBL-enheder om bæredygtig transport, ren elproduktion og mere inkluderer flere måder at lære om klimaændringer på
  • Praktiske aktiviteter inklusive vedvarende energikilder, alternative brændstoffer til transport og mere
  • Komplet elev- og lærermateriale i op til 20 undervisningstimer med aktiviteter

 

Begreber der dækkes

chem

Kemi koncepter

Biobrændsel, elektrolyse, elektrokemi, ethanol reaktion, organisk kemi, pH, hydrogengenerering, reaktionshastigheder, halvledere, opløsningskoncentration

phys

Fysik koncepter

Vinkelhastighed, kondensatorer, elektrisk ladning, lys, varme, klassisk mekanik, effektivitet, energi, elkraft, Ohm's Lov, elektricitet, rotationsmekanik, termisk energi, paralelle kredsløb, seriekredsløb

earth

Naturfags koncepter

Vedvarende energi, klimaforandringer, menneskets påvirkning