Dyreceller

På denne side kan du finde en række modeller, der på forskellig vis illustrerer hvordan en dyrecelle er indrettet. De er på hver sin måde designet til at give en nem og umiddelbar forståelse af dyreceller. Se udvalget igennem og find den model, der bedst svarer til den person, der skal lære om dyreceller.

Vis som Gitter Liste

5 produkter

Faldende orden
pr. side

Modeller af dyreceller

Gør forståelsen af dyreceller og hvordan de er opbygget nemmere, ved brug af grafiske og fysiske modeller. Alle celler, og ikke mindst dyreceller, kan være svære at formidle viden om, fordi de er mikroskopiske, og altså for små til at se med det blotte øje. Det retter en fysisk model dog op på, og formidlingen samt forståelsen går derfor meget nemmere, med en model ved hånden.

Dyrecellen så det kan mærkes

Glæd til at kunne vise og demonstrere hvordan en dyrecelle ser ud, uden at skulle bruge en computerskærm. Med en fysisk model er dyrecellen håndgribelig, og bliver et pædagogisk redskab i sig selv. Vores forskellige produkter, der gør det nemt at forstå dyrecellen, er beregnet til forskellige målgrupper. Tag et kig, og find den model, som svarer til dit behov. At formidle biologi er ikke altid nemt, men med farverige modeller, så er udgangspunktet i orden.