DIY Brændselscelle klassesæt

Varenummer :
RESK02B
8.035,00  DKK inkl. moms 6.428,00  DKK

Med DIY Brændselscelle klassesæt får du alt, hvad du behøver for at opdele vand og bruge dets brint til at generere elektricitet er inkluderet.

Brug vores medfølgende aktivitetsvejledning, eller kom med dine egne ideer. Endelig kan du organisere din egen DIY RACE.

  • Dag-til-dag levering på alle lagervarer
  • Gratis returnering
  • Fast lav pris på fragt. Fra 50 DKK

Med DIY Brændselscelle sæt får du alt, hvad du behøver for at opdele vand og bruge dets brint til at generere elektricitet er inkluderet.

Hvad den elektricitet styrker, er op til dig. Brug vores medfølgende aktivitetsvejledning, eller kom med dine egne ideer. Hvordan vil DU forme fremtidens energi?

H2DIY RACE-program
De studerende får til opgave at designe og fremstille en bil, der drives af H2. Først skitserer de deres ideer på papir for at hjælpe dem med at komme med en plan for, hvordan de vil designe deres køretøj. Derefter bliver de nødt til at skaffe materialer, der er stærke nok til at indeholde komponenterne i brændselscelleanlægget, men lette nok til at bilen kan rejse så langt som muligt. Endelig vil de bygge deres prototype og teste den i et løb mod andre for at se, hvilket design der er i stand til at rejse længst.

Den medfølgende lærervejledning indeholder materiale om miljø og klimaforandring, brændselsceller og aktivitetsguide. 

Begreber der dækkes

chem

Kemiske koncepter

Elektrolyse, energi, hydrogengenerering, reaktionshastigheder, reaktionsudbytte, redoxreaktion

phys

Fysik koncepter

Klassisk mekanik, effektivitet, elektriske kredsløb, energi, Ohm's Lov, elkraft

earth

Naturfags koncepter

Klimaforandringer, vedvarende energi, menneskets påvirkning