Blog

Kan tang redde verden?

Det meste tang vokser under havets overflade og tang er derfor en lidt overset plante. Men selvom tangen ikke gør meget væsen af sig over overfladen, indgår den som en vigtig del af klodens iltproduktion. Tang har desuden en væld af gode egenskaber, der gør den til en potentiel stor ressource og en oplagt del af løsningerne på nogle af de udfordringer verden står overfor.  

Læs blogindlægget og få 7 aktiviteter til et undervisningsforløb om tang og hvordan tang kan hjælpe mennesket.

Læs mere

Den naturfaglige fælles prøve

Hent gratis vejledninger og inspiration til fælles prøven

Med foråret kommer de naturfaglige prøver og hos Scandidact klæder vi dig godt på. Du får hurtigt det fulde overblik i oversigterne, som vi har inddelt efter fag og senere i kerneområder.

Vi håber, I vil lade jer inspirere!

 

Hent gratis øvelsesvejledninger her:

 

Green Science-forsøgskit er budgetvenlige og oplagte til fælles prøve!

Big Bang 2024

 

Vi glæder os til at tage imod jer på Big Bangs største messestand (standnr. 1414), hvor du kan opleve hele 3 spændende workshops, få hænderne i en interaktiv sandkasse og få alle dine spørgsmål om mikroskoper besvaret af en ægte ekspert! 

Vi giver dig her det fulde overblik:

 

Messerabat - til alle!

 

I anledningen af Big Bang-konferencen tilbyder vi 10% rabat på hele vores sortiment til alle vore kunder.

 

Brug rabatkoden: BB2024 og få 10% rabat

 

Rabatkoden kan benyttes allerede nu og er gyldig t.o.m. 31/3-24.

 

 

3 spændende workshops

 

I pauserne kan I komme med på hele 3 spændende workshops med naturvejleder Jesper Thomsen på Big Bangs største messestand (standnr. 1414 ved loungeområdet).

 

Ugle-workshop
Onsdag 11.00 – 11.20 & Torsdag 12.40 – 13.00 

Udforsk uglenes verden og lær om deres livscyklus, jagtteknikker og økologiske rolle. Få konkrete værktøjer til at skabe engagerende undervisningsforløb om ugler og deres miljø.

 

Vandinsekter
Onsdag 13.00 – 13.20 & Torsdag 11.40 – 12.00 

Kom med til en workshop om vandinsekter. Vi vil udforske vandinsekternes verden og lære om makroindex til vurdering af vandkvalitet. En engagerende mulighed for folkeskolelærere til at styrke elevernes forståelse af naturvidenskab og økosystemer.

 

Skovbundsfauna og mossafari
Onsdag 14.00 – 14.20 & Torsdag 10.40 – 11.00 

Kom med på en og udforsk skovbundsdyrenes forunderlige verden. Vi dykker ned i mikro-universet og opdager fascinerende skabninger som bjørnedyr og mosskorpioner.

 
Kig forbi vores 3 workshops på standnr. 1414, og få praktisk erfaring, svar på jeres spørgsmål og konkrete ideer med hjem til spændende undervisning.

 

 

Få en 'playdate' i vores interaktive sandkasse

På utallige opfordringer har vi igen medbragt messe-favoritten - vores populære iSandBOX.

 

Flere og flere danske skoler, efterskoler og gymnasier har taget iSandBOX i brug og der meldes tilbage om lærerige undervisningsforløb om artsdannelse, fluvialmorfologi, atoller og hotspotvulkaner og meget, meget mere. iSandBOX brillierer ved at gøre komplekse fagbegreber forståelige og har samtidig en særlig evne til at gøre dit undervisningsforløb til noget som eleven vil huske mange år efter.

 

Er skoledagen hård at komme igennem for din elev?

Den legende tilgang til fagligt indhold og sandets sensoriske egenskaber taler til elever, som kæmper med koncentrationen og fastholdelse af fokus. Nogle elever har brug for at komme ned i gear og væk fra larmen - her vil iSandBOX være dagens tiltrængte pusterum. For mere indadvendte og stille elever vil sandet få dem til at live op og det kan være nemmere at få dem i tale over sandkassen. Et kvarter i sandkassen kan gøre det meget nemmere at komme igennem en lang og hård skoledag.

 

Besøg os og få en hands-on oplevelse og masser af inspiration til, hvordan iSandBOX anvendes i undervisningen.

 

Det er naturligvis også muligt at bestille en fremvisning for dig, din leder eller dine kolleger i vores showroom syd for Århus.

Innovative produktnyheder og gamle klassikere

Som altid medbringer vi spændende nyheder, som vi i årets løb har hentet fået udviklet i samarbejde med fagfolk fra jeres egne rækker. Vi vil ikke løfte sløret for meget, men kan godt afsløre at alle naturfagene er repræsenteret og at der som oftest medfølger danske øvelsesvejledninger med - så du er klædt godt på til spændende undervisningsforløb!

 

 

Mikroskoper - har du 20 spørgsmål til professoren?

- Så kan du få svar på dem på stand 1414!

Vi har medbragt Eugen Damms fra vores partner gennem mange år, hollandske BMS Microscopes. Eugen står klar til at vejlede jer om brugen af mikroskoper og stereolupper i undervisningen og rådgivning omkring hvilke køb, der vil gøre sig bedst til netop jeres faglokale.

1 2 3 4 5 ... 14 Næste side