Molekylemodeller

Vi kender det alle at have siddet på skolebænken og forsøgt at forstå molekylernes sammensætning. Det kan være svært, og til at fremme læringsudbyttet i fysik og kemi, er det oplagt at bruge molekylemodeller. På Scandidacts webshop fører vi molekylemodeller, der er lavet til brug i undervisningen i fysik, kemi og biokemi.

Vis som Gitter Liste

9 produkter

Faldende orden
pr. side

Hvad er et molekyle og hvordan bruger man en molekylemodel?

Et molekyle er den mindste enhed, som besidder alle egenskaber hos et stof. Et molekyle opstår, når to eller flere atomer bindes til hinanden gennem kemiske bindinger.

Det kan ofte være nemmere samt mere læringsrigt i undervisning, at kunne forene teori og praksis. Oftest udvides læringsudbyttet betydeligt, når elever selv for lov at arbejde med molekylemodeller eller får et visuelt billede af molekylers form og sammensætning. Som underviser er det derfor muligt at købe et magnetisk molekylebyggesæt, der kan bruges på whiteboard ved forklaring af molekyler og deres sammensætning.

Hvis man ønsker sig en molekylemodel i 3D anbefaler vi en molekylemodel, der kan tages ud af æsken og formes således, at eleverne opnår en større viden omkring ikke blot molekylers opbygning men også deres struktur. Disse molekylemodeller er støbt i plastik og har både kugler og bindingsled. Dermed er disse molekylemodeller også drøje i brug og ideelle til flere års brug i undervisningen.