Varmeskabe, Rystebad og tilbehør til bioteknologi

Hvis du har brug for udstyr til opvarmning i laboratoriet eller i klasseværelset, så har Scandidact både varmeskabe samt vand- og rystebade som kan løse denne opgave for dig. Der findes flere forskellige slags på siden alt efter hvilke størrelser, temperaturer og funktioner, du ønsker at produktet skal have.

Vis som Gitter Liste

4 produkter

Faldende orden
pr. side

Stort udvalg af varmeskabe

Vores skabe og bade kan findes i flere størrelser og med forskellige minimum- og maksimumtemperaturer alt efter behov. Du kan ligeledes finde tilbehør til de forskellige produkter. Står du og skal bruge enten et varmeskab, et rystebad eller et vandbad til test og eksperimenter, kan du derfor finde det du skal bruge her hos os.

Alle vores skabe og bade er af høj kvalitet og med et brugervenligt design, så det er nemt for alle at gå til og benytte sig af. Den nemme betjening gør dem derfor især velegnede til undervisningsbrug i klasselokalet, men de er selvfølgelig lige så velegnede til laboratoriet med mere erfarne brugere.

Har du nogle spørgsmål angående vores udvalg af varmeskabe, vand- og rystebade, kan du nemt kontakte os via vores online support.