Vortex mixere

Du kan finde din næste vortexmixer, eller vortexer som de også kaldes, lige her på siden. Vi har et bredt udvalg af vortexmixere, til blanding af væske i reagensglas. Se igennem vores forskellige muligheder, og bestil den ønskede vortexmixer hjem. Vi kan tilbyde dag-til-dag-levering og gratis returnering.

Filtrer
Filtrer efter
Vælg variant
Vis som Gitter Liste

5 produkter

Faldende orden
pr. side

Vortexmixer af høj kvalitet

Din vortexmixer skal være pålidelig, præcis og stabil i drift i mange år. Det er alle vores vortexmixere, og du kan derfor være sikker på, at kvaliteten er i orden. Vælg derfor roligt din vortexer ud fra de behov, som din institution eller dit laboratorie, står med. Det kan være antallet af emner, indstillingsmuligheder eller andet, som gør en forskel for netop dig og dine kollegaer.

Vortexmixer til skolen

Scandidact er eksperter i udstyr til alle didaktiske formål, og det betyder også udstyr til skolens naturfaglige lokaler. Hvis din skole har brug for en god vortexmixer, så er vi den helt rette partner. Tag et kig i vores udvalg af vortexmixere, og udvælg dig den eller de maskiner, som din skole kommer til at få brug for. Vi står klar til at besvare spørgsmål, hvis du har brug for mere indsigt, i en af vores produkter.