Vortex mixer til bioteknologi

Er du på udkig efter en ny vortex mixer til laboratoriet? En vortex mixer har flere forskellige funktioner, som er nyttige til både laboratoriearbejde såvel som undervisning i naturfag.

Her hos Scandidact har vi et bredt udvalg af vortex mixere med forskellige funktioner og egenskaber. Men hvordan finder du den rette vortex mixer? Læs med her og få et kort overblik.

Vis som Gitter Liste

3 produkter

Faldende orden
pr. side

Hvad kan en vortex mixer?

Med en vortex mixer kan du blande eller homogenisere små prøver af væsker eller pulverformige stoffer i små reagensglas, PCR-rør og mikrocentrifugerør. Derudover kan en vortex mixer også bruges til at undgå forkerte målinger ved at fjerne luftbobler fra prøverne.

Før du køber vortex mixer

Hvad bør du overveje, før du køber en vortex mixer? Vortex mixere fås med forskellige funktioner og egenskaber, og for at finde frem til den rette vortex mixer kan du med fordel overveje følgende:

  1. Kapacitet: Vortex mixere findes i forskellige størrelser og kan håndtere alt fra enkelte rør til flere plader med rør. Vælg derfor en model med en passende kapacitet.
  2. Hastighed: Vortex mixere fås med forskellige hastigheder, og derfor bør du vælge en model med en passende hastighed til den ønskede funktion.
  3. Støjniveau: Vortex mixere kan generere en del støj. Hvis dette er et problem, anbefaler vi naturligvis en støjsvag model.
  4. Brugervenlighed: En vortex mixer med enkle kontrolfunktioner er nemmere at arbejde med, hvilket særligt er en fordel ved brug i undervisningen.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om noget? Vi har altid en dygtig medarbejder siddende klar til at hjælpe dig på tlf. +45 49 13 93 33 eller [email protected].