Autoklaver og tilbehør

Har din virksomhed eller din institution brug for et professionelt og pålideligt autoklaver til sterilisering? Vi kan levere dit næste autoklaver af høj kvalitet. Se nærmere lige her på siden og bestil hjem med snarlig levering. Et autoklaver er din garanti for korrekt sterilisering af udstyret.

Vis som Gitter Liste

5 produkter

Faldende orden
pr. side

Sterilisering med autoklaver 

Når der arbejdes med laboratorieudstyr, der skal være helt rent til fremtidig brug, så er et autoklaver et fantastisk stykke materiel at have adgang til. Kombinationen af tryk og temperatur sikrer at der bliver fuldstændigt steriliseret, og det er den mest pålidelige måde at sikre renligheden af særligt mindre former for udstyr. Det kan derfor anbefales, at laboratoriet eller skolens naturfaglige lokaler er udstyret med et moderne og velfungerende autoklaver.   

Køb dit autoklaver her

Du kan købe dit autoklaver lige her på siden. Vi er eksperter i udstyr til undervisningssammenhæng, og et autoklaver falder i denne kategori, da forsøg i naturfag eller kemi medfører et behov for efterfølgende sterilisering. Tag et kig på vores autoklaver, og kontakt os hvis du har nogle spørgsmål, som du har brug for at få afklaret inden købet. Vi har mange års erfaring på området, så du kan stole på, at de autoklaverer, som vi sælger, er af høj og slidstærk kvalitet.