Elektroforese

Her på siden finder du alt hvad du har brug for til at udføre elektroforese i skolens naturfags eller kemilokaler, eller i laboratoriet. Til elektroforese har du brug for gel med mere, og det skal være i en kvalitet, der ikke kan sættes en finger på. Vi har høje standarder for vores tilbehør til gelelektroforese, så du kan roligt bestille her.

Vis som Gitter Liste

22 produkter

Faldende orden
pr. side

Gelelektroforese

Har du brug for tilbehør, eller et helt kit, til gelelektroforese? Når der skal udføres analyser ved hjælp af elektroforese, så er det rette udstyr uundværligt, og det åbner op for interessante forsøg i undervisningssammenhæng, som er rimeligt ligetil at gå til. Fyld institutionens eller laboratoriets lagre op med tilbehør til elektroforese, så du og dine kollegaer, kan garantere en god afvikling af forsøg med gelelektroforese.

Agarose og elektroforese

Agarose er en fantastisk gel til brug i gelelektroforese, og du kan finde din agarose lige her på siden. Se vores sortiment igennem, og bestil de produkter hjem, som du kommer til at mangle, når der skal udføres elektroforese i skolen eller laboratoriet. Vi står også klar til at svare på spørgsmål, hvis du har brug for afklaring af det ene eller det andet. Husk også at vi tilbyder dag-til-dag-levering samt gratis returnering.