Terrarier

Et terrarie er uundværligt for dig, der gerne vil holde insekter eller små krybdyr i hjemmet eller til undervisningsøjemed. Med et passende terrarie kan du både sikre gode levevilkår for beboerne i terrariet, samt betragte dem gennem det gennemsigtige plastik. Tag et kig på vores udvalg her på siden.

Vis som Gitter Liste

4 produkter

Faldende orden
pr. side

Plastikterrarie

Et terrarie bør være lavet af plastik, da det både er nemt at rengøre, samt gør det ligetil for dig at følge med i det liv, der leves inde i terrariet. Et terrarie bør have en størrelse, der passer til de insekter eller krybdyr, der skal bo i det. Dette handler også om antallet af beboere, og ikke bare deres art. Se om et terrarie her fra siden kan passe til dit behov.

Et terrarie af plast

Hvis du gerne vil lære om, eller formidle til andre hvordan et insekt eller krybdyr lever, så er et terrarie i plastik et nødvendigt udgangspunkt. Det gør det nemt at følge med i livet, der leves inde bag de transparente vægge, og det gør nemt at opretholde et fugtigt klima i terrariet, hvis dette ønskes. Vi tilbyder dig dag-til-dag levering og gratis returnering, hvis terrariet ikke stemmer overens med dine forventninger.