Redekasser

Har du brug for redekasser til skolebrug eller bare hjem til haven?

Vi kan tilbyde dig et stort udvalg af redekasser til både haver og andre udendørsarealer. Med én eller flere redekasser kan I komme helt tæt på fuglenes hverdag og få fuglesang og liv i haven. Ud over redekasser til mange typer af fugle tilbyder vi også specielle modeller såsom flagermuskasser og kasser til bier og insekter. Bliv inspireret af de særlige modeller og find de redekasser, du skal bruge til at skabe stemning og liv.

Vis som Gitter Liste

11 produkter

Faldende orden
pr. side

Redekasser, der holder i mange år

Den forventede levetid på vores redekasser er mellem 20-25 år. Materialet gør, at kassen suger solens varme i løbet af dagen og frigiver den igen om natten. Derved er temperaturen inde i redekasserne meget stabil og optimal for udrugning. Vi har et spændende udvalg af redekasser, bikuber, flagermusredekasser med mere, så find den løsning, der passer dig, og få liv i haven indenfor få dage.

Insekthoteller og diverse redekasser

Redekasser kan give et naturligt liv på skolens område, som gør det nemt at gå ud og betragte fuglelivet, eventuelt i forbindelse med nyudklækkede unger. Afhængig af hvilken type fugl, du gerne vil sikre adgang til, så er der forskellige redekasser, der er tilpasset forskellige fugle. Se vores sortiment igennem og find den rette for dig og din eventuelle skoleklasse. Du kan også finde insekthoteller her på siden, som gør det let at betragte insektlivet udfolde sig.

Bestil redekasser hjem online
Det tager blot et øjeblik at bestille en eller flere af vores gode og robuste redekasser hjem her i webshoppen. Hvis du har nogle spørgsmål inden bestilling, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej med den helt rette redekasse eller insekthotel.