Zoologi/Adfærd

Undervisningsmateriale til zoologi

Hos Scandidact tilbyder vi et stort sortiment af forskelligt undervisningsmateriale, hvis dine elever skal til at lære om zoologi. Hvad end de skal ud i naturen og undersøge dyrene i deres naturlige omgivelser eller om de skal fange dem og tage dem med tilbage til undervisningslokalet, kan du finde alt fra insekthoteller og fuglefoderhuse til æter maskiner, insektkasser og sommerfuglenet.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 177

Faldende orden
Side
pr. side

Hvad er zoologi?

Zoologi er, i korte træk, det videnskabelige studie af dyrene. Indenfor zoologi er der mange forskellige specialer, som eksempelvis kan deles op i studiet af dyregrupper såsom insekter, bløddyr, fisk, pattedyr, m.fl., eller som kan deles op i indfaldsvinkler såsom eksempelvis anatomi, adfærdsbiologi, forplantningsbiologi, og meget andet. 

Scandidact fører et stort udvalg af redekasser til både fugle og flagermus, udstyr til dissekering, bøger, bure og akvarier, diverse modeller af forskelligt dyreliv, og mange andre spændende ting. Det store udvalg kan med garanti give dig inspiration til en masse spændende undervisning til dine elever.

Hvis du er underviser i biologi, og mangler noget udstyr til at gøre undervisningen af dyrelivet mere spændende for dine elever, kan du her hos Scandidact kigge igennem vores store udvalg af undervisningsmateriale til zoologi, som kan være behjælpelige i din undervisning af zoologifaget. Hvis du har nogle spørgsmål, kan du nemt tage fat i vores online support, og vi tilbyder desuden gratis returnering.