Vejrstationer

Vil du gerne arbejde med meteorologi og illustrere, hvordan vejret udvikler sig? Med en vejrstation får du og dine elever et konkret redskab, der bl.a. kan måle og monitorere trykket, samtidig med, at I får en masse data og oplysninger.

Filtrer
Vis som Gitter Liste

3 produkter

Faldende orden
pr. side

En vejrstation til undervisning

Med en af vores vejrstationer får du og dit klasselokale en håndgribelig viden, som I kan arbejde med og modellere. En vejrstation giver jer en række datapunkter, som på didaktisk vis sætter eleverne i gang med at udøve meteorologi. Vi kan også tilbyde jer software, som er designet til at arbejde med data fra en vejrstation. Det kan godt være svært at lave engagerende undervisning omkring vejret, men når man selv indsamler dataen, så bliver det straks mere spændende. Giv dine elever mulighed for at få praktisk erfaring med brug af en vejrstation.

Meteorologi med en vejrstation

Når vejret skal gøres til andet end teori i en lærebog, så er en vejrstation det rette stykke udstyr at arbejde med. Se nærmere på vores forskellige vejrstationer her på siden, og find den vejrstation, eller det software, som passer til din og dine elevers situation. Vi har både trådløse og kablede vejrstationer, samt temperatur- og vindmålere.