Forrige
Vælg variant (1)
Næste

Lydmålere

I biologi- eller naturfagsundervisningen skal eleverne ofte udføre forskellige eksperimenter, ofte med forskellige typer måleapparater. Hos Scandidact fører vi mange forskellige måleapparater, såsom lydmålere, som eleverne kan bruge til at lave forsøg med indenfor eksempelvis støjniveauer eller effektiviteten af lydisolation.

Filtrer
Filtrer efter
Vis som Gitter Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side

Lydmåler til undervisningen

Lydmålere kan bruges til at måle eksempelvis lydtryk, lydintensitet og lydbølger rundt på skolen i forskellige lokaler eller ude i naturen, samt til hvor meget lyd forskellige instrumenter, objekter, dyr og andre spændende ting kan producere. Derudover kan de desuden bruges til at undersøge effektiviteten af forskellig lydisolering, og meget andet spændende.

Hvis dine elever skal til at eksperimentere med støjniveauer, kan du her hos Scandidact finde det udstyr, du skal bruge til, at dine elever kan løse opgaven. Lige meget om de skal måle lyden indendørs eller udendørs, har vi en lydmåler, som kan bruges til det hele.

Står du som underviser og mangler noget udstyr, såsom en lydmåler, til undervisningen i biologi eller naturfag, så tag et kig på vores store udvalg af undervisningsmaterialer her på vores hjemmeside. Hvis du har nogle spørgsmål, kan du nemt tage fat i vores online support i chatten, eller på telefonen. Ud over, at du nemt kan få fat i os ved eventuelle spørgsmål, tilbyder vi desuden også gratis returnering.